Home

Ensimmäisen kuukauden jälkeen

02.02.2014

Projekti on sujunut aivan mahtavasti! Harmi vain, ettei paino ole juurikaan pudonnut, eikä näissä alla olevissa uusissa kauhukuvissa näy yhtikäs mitään muutosta alkutilanteeseen. Nyt jos olisin pessimistinen ihminen niin saattaisin vähän masentua. Neljä viikkoa kurinalaista kalorien laskemista ja sitkeän säännöllistä liikuntaa takana, Valehtelisin kyllä jos väittäisin, ettei vituta. Olen saanut parempia tuloksia huomattavasti omituisemmilla laihdutuskeinoilla, Tämä ”syö vähemmän, liiku enemmän”-kuuri ei nyt jostain syystä toimi.

Vaikkakin tulokset ovat vähäiset, suorastaan olemattomat, niin olo on ollut mitä mainioin. On aivan ihanaa käydä mätkimässä itsensä uupuneeksi, tai pumpata jalat makaroniksi (paitsi tietysti silloin, kun auto ei starttaa salin pihalta, tapahtui siis jo toistamiseen…). Unen laatu on parantunut ja unen tarve vähentynyt. Kaikin puolin olo on paljon reippaampi, mikä jo itsessään nostaa mielialaa kivasti.

No oli niin tai näin, tässä nämä kuvat nyt jokantapauksessa on. Eli, tilanne 2.2., paino 94 kg (miinusta kilo, fuking jee). Alkutilanteen löydät täältä.

DSCN4566 DSCN4567 DSCN4569

Kuvat on otettu enemmän alaviistosta, kuin ensimmäiset kuvat (koska tänään ei ollut valokuvaajaa saatavilla ja kuvat piti ottaa yksi ajastimella). Kuvissa myös seksikkäät villasukka+säärystimet viritelmäni, joita ilman en talvesta selviäisi.

Jos tuosta kuvasta jotain muutosta pystyy löytämään, niin omasta mielestäni sitä on tapahtunut tuossa persuksen kohdalla. Tätä hypoteesia tukee  myös männäviikon löysät housut-kokemus. Jännä juttu, koen että tuo lantio/takapuoli-alue on minun ongelma-alue, enkä ole koskaan aiemmin huomannut siinä mitään positiivista kehitystä. Taidanpa jatkossakin askelkyykätä pontevasti!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s