Home

siis nää housut tuntuu löysiltä!

30.01.2014

Otsikossa tiivistyy viimepäivien tuntemukset. Aivan omituista, ettei housut purista, vaan tuntuvat lähes lököttävän (no ehkä vielä ei olla niin pitkällä että mistään huomattavasta istuvuusongelmasta voitaisiin puhua). Ihmeen motivoivaa ja ilahduttavaa. Toistaiseksi tämä dieetti on sujunut vallan mainiosti! Koko tänä aikana on ollut yksi päivä, kun kalorit oli plussalla, muuten on ollut miinusmerkkinen meininki!

Eilen oli jälleen combatin vuoro. Ohjelma oli mixattu ja ehkä helpompi, kuin perusohjelma. Olin kuitenkin käynyt päivällä syömässä lounasravintolassa ja saanut hyvän tankkauksen jumppaa varten, ja treeni sujuikin ihan superhyvin. Tänään onkin tuntunut lapaluiden välissä lihaskipua, joten olen selvästi treenannut kunnolla eilen 🙂 Treenin jälkeen ei tosin hymyilyttänyt, kun auto ei startannut ja jouduin kävelemään kotiin ja jättämään auton salille. Mieskin lähti kätevästi loppuviikoksi pois kotoa, joten jäin yksin setvimään auto-ongelmaa. Tällä hetkellä tekis vain mieli hylätä koko auto lopputalveksi ja käydä keväällä lumien sulettua hakemassa kottero kotiin.

Saanpahan liikuntaa, kun kävelen joka paikkaan! Kunpa jaksaisin lauantaina raahautua pumppiin, pelottaa että laiskamato voittaa, kun pitää kävellä salille.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s