Home

No kun ei niin ei

17.01.2014

Yritä siinä sitten laihduttaa, kun vaaka ei ymmärrä olla yhteistyökykyinen. Lukema ei tunnu millään lähtevän laskuun, vaikka tunnollisesti merkkaan jok’ikisen suupalan kiloklubiin. Ei kovinkaan motivoivaa. Toisaalta, järkikin sen sanoo, että kun tarpeeksi pitkään kitkuttaa miinuskaloreilla, niin elimistö jossain vaiheessa ymmärtää alkaa polttaa läskiä ja laihtumista tapahtuu. Ehkäpä olen liian pitkään ollut plussakaloreilla ja kropalla menee hetki tottua päinvastaiseen tilaan.

Keskiviikkona kävin jälleen hikoilemassa Body combatissa. Kyllä oli mukavaa! Ihan kuin peilissä olisi hytkynyt jo ihan pikkuisen pienentynyt Fantti, vaikka taisi olla vain mielikuvituksen tulosta 🙂 Huomenna aamusta tiedossa pumppi jos auto käynnistyy. Voisin harkita lataavani lisää painoja kyykkyihin ja selkätreeniin.

En tiedä mikä avuksi jollei paino lähde kohta tippumaan. Pitäisikö liikuntaa lisätä? En haluaisi kaloreita tiputtaa alle 1500 kun sitten ei taas jaksa mitään ja elo on kurjaa kitkuttelua. Seuraan vielä hetken tilannetta ennen kuin muutan mitään.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s