Home

Flunssan kourissa

30.05.2012

Kirjoittelu on taas jäänyt. Töissä on ollut edelleen kovin hektistä ja viikonloppuisin olen halunnut pysytellä erossa tietokoneesta. Viime viikolla ehdin käydä pumpissa ja combatissa alkuviikosta, loppuviikosta tulinkin sitten kipeäksi. Maanantaina ja tiistaina olin töissä mutta tänään jäin kotiin sairastamaan.

Olen nyt suorittanut moottoripyöräkorttiin vaadittavat teoriatunnit. Ensi viikolla on ensimmäinen ajotunti. Melko jänskää! Ajokorttihakemus pitäisi saada toimitettua poliisille mahdollisimman pian, jotta pääsisi suorittamaan teoriakoetta. Olisi kyllä hienoa, jos kortti olisi suoritettu heinäkuuhun mennessä, niin voisin sitten kesälomalla ajella prätkällä! 😀

Viime viikonloppuna olin erään kaverin polttareissa (siellä tulinkin kipeäksi) ja tuli syötyä kaikenlaista karppaajalle sopimatonta ruokaa. Mutta sunnuntaina palasin taas normaaliin ruokavalioon. Ihmeellistä, että olen löytänyt sellaisen ruokavalion, jota pystyn noudattamaan helposti, ja johon pystyn palaamaan vaikka välillä ”sortuisinkin”. Mahani meni hieman sekaisin vehnästä ja sokerista (croissant, patonki, piirakka, karkki, sipsit) ja maanantaina oli vähän turvonnut olo. Tosin, tämä flunssakin turvottaa naamaa (imusolmukkeet).

Nyt lepään tämän flunssan pois ja sitten pyrin palaamaan liikunnan pariin asap.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s