Home

Löysä korsetti

11.05.2012

Kävin keskiviikkona hakemassa kuukausikorttini Lady linelta ja torstaina olin ensimmäisellä jumppatunnilla. Halusin kokeilla alkuun jotain uutta – siispä suuntasin CXWORX-tunnille, joka on Les Millsin 30 minuuttia kestävä core-tunti. Menin paikalle hyvissä ajoin ja juoksin lämmittelyksi vartin juoksumatolla. Ihan hyvä, sillä cxworx oli ainakin mun kohdalta täyttä toimintaa alusta loppuun, eli mitään lämmittelyjä tai loppuvenyttelyjä ei jumppaan kuulunut.

Melko löysään kuntoon on meikäläisen korsetti lörpähtänyt tässä neljän kuukauden lekottelun aikana. Isot lihasryhmät ja aerobinen kunto ovat pysyneet satunnaisen hiihdon, juoksun ja lenkkeilyn ansiosta jotenkin kunnossa mutta syvät lihakset ovat taantuneet melkoisesti. Vaan tiedänhän minä, millä keinoin niitä saa vahvistettua. Cxworx on juuri sen verran lyhyt tunti, että sen voi kivasti yhdistää jonkin toisen jumpan jatkoksi.

Tänään kävin työpäivän päätteeksi Combatissa purkamassa höyryjä. Combatin lisäksi tuli poljettua pyörälläkin jonkin verran, ensin töihin, töistä jumppaan ja lopuksi jumpasta kotiin. Asun melko jyrkän ja pitkän mäen päällä, joten viimeiset polkaisut olivat aika väsyneitä. Kotona pääsinkin suoraan saunaan ja saunan päälle sain hyvää ruokaa ja viiniä. Tästä on hyvä aloittaa viikonlopun vietto 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s