Home

Loma loppui

10.04.2012

Pääsiäinen meni harmillisen nopeasti mutta muutama vapaapäivä kyllä piristi kummasti. Tuli ulkoiltua laskettelurinteessä sekä hiihtoladulla, tavattua ystäviä, sekä koomailtua sohvalla simpsoneita katsellen. Varsin monipuolista rentoutumista siis 🙂 Ja nukuttua tuli runsaasti, mikä oli vapaapäivien päätarkoitus.

Nyt, kun viimeisetkin pääsiäislampaat on nieleskelty, niin voisin alkaa pitää sitä ruokapäiväkirjaa ihan tosissani. Aika kivasti olen saaanut katkaistua suolapähkinähimon ja olen korvannut sen rahkahimolla (paljon saa syödä rahkaa, jotta saisi saman verran kaloreita, kuin parista kourallisesta pähkinöitä).

Pääsiäisenä oli niin ihanat säät, että lähes hävetti olla sisällä. Yritän tässä pikkuhiljaa aktivoida juoksuharrastusta talvitauon jäljiltä. Semmoisen 4 kilsan lenkin saa helposti tehtyä kodin lähellä mutta jos pidemmälti haluaisi lenkkeillä, niin sitten on mentävä jo vähän kauemmas kotoa. Monen kuukauden juoksemattomuuden jäljiltä se 4 kilsaakin on ihan passeli matka. Ja toisaalta, se on hyvä matka siinä mielessä, että koko matkan voi vetää täysiä. Ehkäpä saisin treenattua juoksuuni lisää vauhtia?

Lauantaina on tiedossa kosteat kekkerit kaverin 30-v juhlien muodossa. Ja siitä pari viikkoa eteenpäin niin on seuraavan kaverin kolmekymppiset. Ja vappu. Voi maksa-parkaa… Mulla ei ole mitään kivaa päällepantavaa kumpiinkaan juhliin kun en ole ostanut mitään uusia vaatteita aikoihin. Oh well, eiköhän sieltä vaatekaapista jotain löydy, kun on pakko.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s