Home

Perjantaipitsa

30.03.2012

Tänään jätin eväät tekemättä ja menin työkavereiden kanssa lounaalle. Ruokani ei ollut kovin karppia: paneroitu kampelafile ja jälkkäriksi ihanaista mustikkapaistosta kermavaahdolla *slurps*. Ainoastaan kalan kuorrutus vähän jäi kismittämään mutta jälkiruoka oli niin herkullista, etten osaa edes olla pahoillani sokerin syönnistä. Jälkiruoka-annos oli pieni mutta melkoinen makuelämys.

Koska söin salaatin sijaan oikean ruuan päivällä, niin iltaruuan söin vasta kahdeksalta. Töiden jälkeen tein viikkosiivouksen ja kävin kaupassa. Päätin tehdä pitsaa, karppipohjalla tottakai. Tarkoitus oli tehdä pellillinen ja laittaa eri puoliskoille eri täytteet. Vaan kotoapa ei löytynytkään leivinpaperia, joten väkersin pitsat kahteen piirakkavuokaan.

Ensimmäiseen pitsaan laitoin täytteeksi ilmakuivattua kinkkua, rucolaa, kirsikkatomaatteja, sipulia ja valkosipulia. Toiseen meni tonnikalaa, oliiveja, sipulia, valkosipulia ja tuoreita herkkusieniä. Päälle ripottelin mozzarellaraastetta. Olen viikonlopun yksin kotona, joten pitsaa riittää reilusti huomiseksikin.

Huomenna menen aamulla kulmien ja ripsien värjäykseen, jesjes! Olen niin kyllästynyt hailakoihin kulmakarvoihini. Sen jälkeen olisi tarkoitus käydä urheilemassa ja illalla lähden kaverin kanssa tanssahtelemaan yökerhoon. Tällä kertaa pääpaino voisi nimenomaan olla joraamisessa, ei niinkään ryyppäyksessä. Saapa nähdä.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s