Home

Hiljaista on

12.03.2012

Sorry, ei ole bloggaus paljoa kiinnostanut. Jostain pitäisi löytää uusi into tähän hommaan. Karppilinja on pitänyt mutta ruuan määrä ei ole tällä hetkellä sellainen, että painolla olisi edellytyksiä laskea. Enkä kyllä ole liikkunutkaan, joten onpa ihme, ettei mitään tapahdu!

Kuopion ryhmäliikuntapaikat ovat melkoisen hinnakkaita ja ovat sen verran kaukana asunnoltani, että luultavasti menisin jumppaan autolla laiskuuttani. Pitäisi käydä tutustumassa tuohon kaikkista lähinnä sijaitsevaan kuntokeskukseen. sen etäisyys on suunnilleen saman verran, kuin mitä jyväskylässä oli, joten sinne saattaisin viitsiä pyöräillä muutaman kerran viikossa.

Viime viikonloppuna tapasin kavereita, bailasin ja pidin hauskaa. Ja söin kolme tortillaa. Siitä en tuntenut mitään syyllisyyttä, enemmän pelotti että meneekö vatsa vehnästä sekaisin. Ei mennyt onneksi. Koko karppauksen aikana mulla on ollut yhteensä kolme päivää, joina olen ’lipsunut’ karppauksesta mutta hyvin olen aina päässyt seuraavana päivänä takaisin ruotuun.

Saatiin myös sunnuntaina haettua tavaroita jyväskylästä, nyt minulla on polkupyörä valmiina odottamassa katujen sulamista. Siihen ei varmaan menekään enää kauaa. Pitäisi kyllä tehdä pieni keväthuolto ennen kuin pääsee pyörän selkään.

Sotasuunnitelma jatkoon on jatkaa karppilinjalla, vähentää kaloreita nykyisestä ja lisätä liikuntaa. Haluan, että paino jatkaa jälleen laskusuuntaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s