Home

Vauhdin huumaa

12.02.2012

Ensimmäinen työviikko meni aika hujauksella ohi. Ihan hirveästi uutta asiaa ja heti piti ryhtyä ihan oikeasti tekemään töitä. Menee varmaan kuukausi, ennenkuin pääsee ihan oikeasti sisään tuohon työhön.

Viikonloppu on mennyt ihan mukavasti ja pihallakin on tullut oltua molempina päivinä, kiitos lauhtuneen kelin. Lauantaina käytiin kävelemässä ja etsittiin lähin hiihtolatu. Ei ole kovin pitkän matka tästä meidän asunnolta, joten ihan kävellenkin luulisi pääsevän. Semmoinen kolmen kilsan valaistu latu tuossa menee ja pääseepä siitä pidemmillekin lenkeille mutta niitä ei ole valaistu.

Tänään kävimme avaamassa laskettelukauden Tahkolla. Reissu alkoi vähän turhankin vauhdikkaasti, kun tosi liukkaasta kelistä johtuen auto heitti ympäri motarin rampilla. Siis ei katonkautta kuitenkaan. Ei kyllä ehtinyt kissaa sanoa, kun oltiin penkassa perä menosuuntaan osoittaen. Onneksi ei ollut vauhtia kuin 60, kun tosiaan vähän liukkaus jännitti JA onneksi kukaan ei ollut heti perässä tulossa, koska sehän olisi sieltä tullut päälle rytisemällä. Ja onneksi oli tukeva ja korkea lumipenkka, mihin tömäytettiin, koska muuten oltaisiin luisuttu pöpelikköön, eikä sieltä olisi päässyt ilman hinausautoa pois. Nyt vain iskettiin hätävilkut siksi aikaa päälle, että saatiin auton nokka taas osoittamaan oikeaan suuntaan. Autokaan ei ottanut damagea, joten oli kyllä onni onnettomuudessa.

tahkolla laskettiin kolme tuntia, mikä oli ihan riittävän kauan säähän nähden. Lunta tuli jonkin verran ja tuuli meinasi vähän kylmätä. Kotona odotti lammaspata ja voin kertoa, että viisi tuntia uunissa muhinut lammaspata on hyvää! Tosi mureaa lihaa. Lisukkeina keitettyä kukkista, oliivia ja tomaattia. Saunassakin käytiin, joten uni varmasti ensi yönä maittaa.

Mainokset

2 Responses to “Vauhdin huumaa”

  1. Anzus Says:

    Meilläkin oli viikonloppuna lammaspataa ja se oli järjettömän hyvää!
    Kelit on etelässäkin ollut tosi arvaamattomat, onneksi teille ei käynyt pahemmin.

    • fantti Says:

      En tiedä, onko meidän talvirenkaissa jotain vikaa.. ei ne kyllä kovin vanhat ole ja lumella pitävät tosi hyvin. Se on tuo asfaltin pintaan jääksi tiivistynyt kosteus, joka lämpötilan ja suolauksen määrän mukaan saattaa olla hyvinkin liukasta. Tuo meidän auto on ennenkin tehnyt samanlaiset piruetit, silloinkaan ei onneksi ollut muita lähellä, eikä vauhtia paljoa.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s