Home

Kuopiossa

07.02.2012

Kauhistus, olen ollut poissa blogin parista jo hirmukauan! Kaikki aika on mennyt asunnon perustamiseen ja kaikkeen uuteen sopeutumiseen. Töissä olen ollut eilisestä lähtien, eli huimat kaksi työpäivää on nyt takana.

Ruuan suhteen olen mennyt perstuntumalla. En ole löytänyt vielä sopivaa datausnurkkaa uudesta kodista. Tilaa kyllä on mutta huonekaluja puuttuu. En siis ole kirjannut ylös syömisiäni. Mitään pahoja övereitä ei ole kyllä tapahtunut, paitsi viime perjantaina tuli syötyä ruokaa paljon, juotua punkkua ja shampanjaa paljon, ja päälle vielä 80g maraboun ihanaa 70% minttusuklaata. Vaan haitanneeko tuo, jos vähän juhlistaa ohi olevaa muuttoa ja uutta työpaikkaa 🙂

Osa tavaroistamme on kyllä edelleen jyväskylässä ja niiden kamojen joukossa on myös vaaka. Uskooko kukaan jos vannon unohtaneeni sen vahingossa? Näin kuitenkin kävi. Vaatteet kyllä tuntuu mukavan väljiltä edelleen, joten tuskin olen kamalasti paisunut. Kaupasta on kuitenkin ostettu pelkästään karppiruokaa.

Kohta pääsenkin miehen valmistaman aterian kimppuun. Nälkä on ollut töiden jälkeen kun töissä olen syönyt eväänä salaattia. Eilen oli fetasalaatti, tänään emmentalia. Salaatti on oikein hyvä eväs kunhan siihen saa jotain proteiinia mukaan.

Mainokset

4 Responses to “Kuopiossa”

 1. Ammi Says:

  Onnea uuteen kotiin ja työpaikkaan! 🙂

 2. ihku Says:

  Onnea,onnea laihdutukseen,uuteen kotiin & uuteen työpaikkaan :).Hyvä että et ole pistänyt ”rantaliksi ”.Iso muutos elämässä ,vois hyvinkin olla että laihdutus asiat ”unohtuisi”…omapa tainnut käydä meikäläisellle monesti..JeS! hyvä Fantti TSEMPPIÄ kaikkeen!!!!!! 🙂

  • fantti Says:

   Kiitti tsemppauksesta! Onneks on tuo mies mukana karppailemassa, niin on joku joka pitää ruodussa jos itseltä meinaa jutun juju unohtua.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s