Home

Rankkaa on

01.02.2012

Voi tätä tavaran määrää. Onneksi muutto on huomenna, niin saadaan se pois päiväjärjestyksestä. Viikonloppu menee sitten uutta huushollia järjestäessä. Toivottavasti se on hauskempaa, kuin tämän vanhan kodin paketointi.

Vaikka karppaus on jatkunut totutulla tavalla niin kaloreita on varmaan mennyt enemmän, kuin olisi laihduttamista ajatellen hyvä. Toiveissa on saada sekin asia taas kuntoon, kunhan elämä taas asettuu aloilleen.

Viimeaikojen ruokina on mennyt kanaa. Eilen syötiin kana-fetasalaattia ja tänään lounaaksi maanantailta yli jääneet kanankoipi-reidet. Iltaruuaksi oli porsaan pihvifilettä ja kukkakaaligratiinia. Olin päivällä syönyt suolapähkinöitä ja tummaa suklaata, niin yllättäen ei sitten oikea ruoka hirveästi maistunut.

Vielä pitäisi soittaa uudelle vuokraisännälle ja sopia huomiselle tapaaminen vuokrasopimuksen tekoa ja avainten luovutusta varten. On tämä muuttaminen vain vaivalloista!

Mainokset

One Response to “Rankkaa on”

  1. ihku Says:

    Se hyvä puoli siinä muutamisessa on että kaiken turhan ja ylimääräisen ”krääsän” saa nakattua pois ..niin no jos raaskii ;)..meikäläinen kyllä raaskisi ,olen tullut siihen tulokseen mitä vähemmän tavaraa ym. krääsää sen parempi 😉
    Tsemppiä kaikkeen =)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s