Home

Meillä pakataan

30.01.2012

Nyt on muutto alkanut. Eilen haettiin laatikoita ja tänään ruvettiin mättämään tavaraa niihin. Olkkariin onkin kerääntynyt jo aika mukavasti valmiiksi pakattuja laatikoita.

Pakkaamisen ohessa on tullut tehtyä mielenkiintoisia huomioita. Kahden hengen taloudeksi meiltä löytyy aivan järkky määrä erilaisia laseja ja kuppeja. Niiden kaikkien hankkimiselle en näin jälkikäteen keksi mitään järkisyytä. Ja tottahan joka laatua on pitänyt hankkia kuusi, koska niin vain kuuluu olla. Kuusi punaviinilasia, kuusi valkoviinilasia, kuusi kahvikuppia, kas toiset kuusi punaviinilasia, kuusi viskilasia, kuusi mehulasia, ai niin täällä on vielä kolmannet punkkulasit, kuusi tottakai…

Luulin, ettei meillä ole paljoa vaatteita. Olin väärässä. Olkkarissa on nyt 10 isoa pahvilaatikollista vaatteita, eikä siinäkään ole vielä kaikki. Voi venäjä, meiltä loppuu pahvilaatikot kesken. Olen yrittänyt vaivihkaa hivuttaa tarpeetonta tavaraa roskakasaan mutta mies on epäluonnollisen tarkkaavaisena. En ole saanut hävittää juuri mitään, vaan kaikki pitää säästää. Ehkä hänellekin jossain vaiheessa valkenee, ettemme saa kaikkea tavaraamme mahtumaan muuttoautoon ja henkilöautoomme, ellemme karsi tavaramäärää.

Ruokavalio on pitänyt ja paino on edelleen laskusuunnassa. Jihuu! Nyt takaisin pakkauksen pariin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s