Home

Aijai kun kolottaa!

29.01.2012

Kylläpä on kaikenlaisia jänniä tuntemuksia selkä-hartiaseudulla! Ja varmaan lihasjumitus vielä tästä pahenee. Pohkeessakin on ollut jo viikon itsepäinen kramppi, joka ei katoa venyttelemällä eikä magnesiumilla. What to do?

Eilen ei tosiaan tarvittu montaa alkoholiannosta, että tuli huono olo. Meninkin jo hyvissä ajoin nukkumaan. Sokeria meni maltillisesti. Yhden mukin join boolia, missä oli sokeria ja sitten söin muutaman sipsin. Skippasin kakun, siitä pienet aplodit 🙂

Vaikka illalla oli huono olo, niin hyvin nukutun yön jälkeen olo on kohtalaisen hyvä. Kroppa on kyllä kuiva ja tänään täytyy yrittää juoda vettä runsaasti.

Olisi ollut mielenkiintoista käydä vaa’alla tänä aamuna mutta vieraalla vaa’alla voi saada minkälaisen lukeman tahansa. Mahan ympärys on kyllä ilahduttavasti kaventunut ja sain perjantaina ottaa käyttöön eräät housut kokoa 40! Vaatteista vielä sen verran, että eräs kaverini on laihtunut puolessa vuodessa 20 kiloa ja hän lupasi, että voisin saada häneltä isoksi jääneitä hameita. Tarvitsenkin siistejä työvaatteita, joten tarjous tuli todella hyvään aikaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s