Home

Insuliiniryöppy

21.01.2012

Yäk, mikä olo! Söin aamupalaksi entisen perussettini, ruispalan molemmat puolet kinkulla ja tomaatilla. Vartti syömisen jälkeen alkoi kehossa tuntumaan todella omituiselta. Lihakset menivät aivan voimattoman tuntuisiksi ja päässä vähän humisi. Veikkaan, että tämä oli elimistöni reaktio insuliiniin.

Hetken päästä tein lisää aamiaista, koska meillä on tulossa kiireinen päivä ja seuraava ruoka on joskus viideltä. Kokkasin kinkkumunakasta. Kun piti ruveta syömään, niin huomasin, että entinen ällötys kinkkumunakasta kohtaan oli palannut. Sain väkisin sulloa kokkelin kitusiini. Ja koko tänä vhh-aikana ei ole ollut mitään ongelmaa munakkaiden kanssa. Jatkossa täytyykin syödä proteiini ennen hiilaria, jos hh aiheuttaa proteiinin vieroksuntaa, ja jos on tarvetta hiilaritankkaukselle.

Tämä on ollut kyllä ihan jännää seurata oman kehon vasteita erilaisissa ruokavalioissa. Ainakin tämä vhh ja yleensäkin ravinnon saannin tarkkailu on herkistänyt elimistöäni. Tai voihan kyse olla siitäkin, että kiinnitän nyt huomiota erilailla kehooni, kuin vaikkapa syksyllä.

Hieman kyllä pelottaa, että minkälaisen olon illan mittaa saan itselleni, jos vedän sokerilonkeroa ja sipsejä, kun jo pelkkä ruispala saa minut täriseväksi ja huonovointiseksi. Että olisko sittenkin parempi vaan juoda punkkua ja light-siideriä kivasti kohtuudella?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s