Home

Puntaripettymys

19.01.2012

86,5 kg näytti vaaka aamulla. Se tarkoittaa puolen kilon pudotusta viime viikkoon ja BMI:tä 29.2. Miksi olen pettynyt? Siksi, että näin jopa kilon alempia lukemia viikon aikana. Oh well, pääasia on, että paino menee alaspäin.

Tämä päivä on mennyt asuntoa etsiessä. Olen saanut jo muutamia yhteydenottoja ja tarkoituksena olisi ensi viikolla jonain päivänä käydä katsomassa potentiaalisia asuntoja. Täytyy toivoa, että saamme sovittua mahdollisimman monta näyttöä samalle päivälle.

Sovittelin aamupäivällä lauantain juhlia varten eri asuvaihtoehtoja ja huomasin kyllä itseäni peilaillessa, että kupeiltani oli lähtenyt tavaraa. Myös naamani on kaventunut ja farkut tuntuvat epäluonnollisen löysiltä vyötäröltä. Hip hei 🙂

Tänään kävimme kaupassa täydentämässä ruokavarastoja. Makkarahyllyjen luona meidät pyydysti joku markkinatutkija osallistumaan lenkkimakkaratutkimukseen (?!?). Palkinnoksi saimme levyn Fazerin sinistä suklaata. Kyllä taitaa universumi haluta että feilaan vhh:n, kun tällä viikolla on tullut jo kahdesti ilmaista suklaata. Tässä on nyt hyvä tilaisuus kehittää itsehillintää. Normaalitilanteessa suklaata ei varmaan enää edes olisi, koska piru olkapäälläni olisi keksinyt nerokkaita syitä miksi suklaa olisi pakko syödä hetikaikkipoisnyt! Tänään se piru ei ole saanut sanaa suustaan. Varmaan siksi, että tässä vhh:ssa on niin selkeät säännöt, eikä maitosuklaa sovi dieettiin millään selityksellä. Lauantaina saatan kyllä ottaa vähän, tai sitten ratkaisen koko ongelman yksinkertaisesti viemällä suklaalevyn anopille (rehellisesti sanottuna, suklaasta vapaaehtoisesti luopuminen ei taatusti olisi koskaan ennen tullut mieleeni).

Otettiin muuten tänään DNA:n mokkulapaketti. Vielä ei olla saatu sitä toimimaan kunnolla, vaan surffaan tässä vanhalla netillä.

 

Mainokset

4 Responses to “Puntaripettymys”

  1. Teveronika Says:

    Lujaa vauhtia kilosi karisevat. Onnea!! =)

  2. ihku Says:

    Mahtava on pudotustahti sinulla!Onnea&tsemppiä jatkoon =)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s