Home

Enpäs jumpannutkaan!

17.01.2012

En uskaltanutkaan mennä combatiin tänä aamuna, vaikka kovasti olin suunnitellut meneväni. En ole lainkaan valmistautunut siihen, etten jaksa jumpata varttia kauempaa. Kuinka huonoksi tuntisinkaan itseni! Täytyy palata jumpan pariin pikkuhiljaa. Huomenaamuna olisi zumbaa, corea ja venyttelyä, kuulostaisi hyvältä.

No nyt varmaan kuulostaa siltä, että olen tekemässä comebackia jumppasalille vähintään viiden vuoden täysliikkumattomuuden jälkeen. Kävin viimeksi jumpassa 29.12.2011, joten mistään megapitkästä tauosta ei ole kyse. Ja onhan tässä ollut kävelyä ja hiihtoa ohjelmistossa. Eli en tiedä, mitä oikein stressaan. Ilmeisesti en vain halua kokea sitä, että voimat loppuu kesken combatin. Tämä asia vaatii ehkä vielä vähän ajatusten selvittelyä. Jumppaan tekisi kuitenkin kovasti mieli.

Aamu alkoi tänään kuitenkin mukavasti, kun postiluukusta tipahti uusi Olivia. Kylkiäisenä oli näyte Maraboun 70 % minttusuklaasta, kokonaiset 10 g. Minäpä sitten otin oikein mukavan asennon lehden kanssa ja nautiskelin muotipläjäyksen suklaan kera. Oli muuten hyvää suklaata. Tämän päivän liikunta-annos tuli hyötyliikunnan muodossa. Kävelimme miehen kanssa kaupungille hoitamaan asioita. Käytiin pankissa, kirjastossa ja äänestämässä. Ehdokkaista kukaan ei tuntunut ”omalta”, joten äänestin vähän lonkalta. Pari vaalikonetta kävin tekemässä mutten lopulta äänestänyt niiden mukaan lainkaan.

Olin saanut iltapäivällä puhelun siitä firmasta, missä kävin viime viikolla haastattelussa, mutta puhelimeni oli jäänyt kirjastokeikan jälkeen äänettömälle ja huomasin tulleen puhelun vasta myöhemmin kotona. Vähän kyllä jänskättää, että olisiko tässä mahdollisesti töitä (ja muutto) tiedossa!!! En kyllä uskalla toivoa mitään positiivista, kun aiemmatkin työmahdollisuudet ovat menneet kohdaltani karille.

Karppaus sujuu oikein mukavasti. Ei mitään hallitsemattomia mielitekoja ja kalorit pysyy kivasti järkevissä rajoissa. Paino näyttää menevän alaspäin edelleen, mikä tietysti antaa lisäpontta tähän puuhaan. Torstaina on punnituspäivä, niin katsotaan sitten mikä on viikon tulos.

 

Mainokset

One Response to “Enpäs jumpannutkaan!”

  1. Ammi Says:

    Peukut pystyssä työpaikan suhteen! 🙂 Onkos tämä se Kuopion paikka? Minä oon menossa Kuopioon ens viikolla pariksi päiväksi luennoille ja toivottavasti syksyllä sitten ihan kokonaan 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s