Home

huhhuh!

25.11.2011

Takana on kohtalaisen raskas päivä. Ensinnäkään en tainnut nukkua viime yönä silmällistäkään, paitsi sen pienen pätkän, jonka aikana näin painajaista perseelleen menneestä haastattelusta. Toiseksi, haastattelu kesti kaiken kaikkiaan neljä tuntia. Ensin keskustelua ryhmänjohtajan kanssa, kierrätys labrassa, keskustelua muiden ryhmän jäsenten kanssa, jonka jälkeen menimme lounaalle. Lounaan jälkeen pidin puolen tunnin esitelmän, vastailin vartin verran esitelmäni herättämiin kysymyksiin ja lopuksi vielä keskustelin jonkin aikaa ryhmänjohtajan kanssa. Kaikki tämä englanniksi.

Huomasin tänään, että minulla on todella hyvä englanti, kun puhun tieteestä. Tiedettä yleensä puhutaan englanniksi ja osaan kyllä sen homman. Vaikeaksi tilanne käy siinä vaiheessa kun pitäisi puhua small talkia. Englanti ei vain jostain syystä tule niissä tilanteissa yhtä luonnollisesti. En ole koskaan kuunnellut omaa puhettani nauhalta (lauluani kylläkin) joten en tiedä onko puheessani edes suomeksi mitään intonaatiota mutta jos on niin sekin vähä häviää kun vaihdan englantiin.

Olin haastattelun jälkeen ihan takki tyhjänä. Kävin sitten vielä moikkaamassa erästä kaveria espoossa, ajoin hänet lahteen juna-asemalle sen jälkeen kuin olimme käyneet yhdessä syömässä salaatit. Sitten ajoin vaihtamaan vaatteet ja lähdin moikkaamaan kavereita muutaman siiderin kanssa. Nyt katson BB:tä ja olen ihan valmis menemään nukkumaan. Ehkä vain suosiolla nyt menen peiton alle.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s