Home

Mariposa paletti

18.11.2011

Reilu viikko sitten selasin HQHairin nettisivuja ja silmiini osui Urban Decayn Mariposa paletti. Paletissa on kymmenen luomiväriä, joiden sävyt miellyttivät silmääni siinä määrin, että pistin tilauksen menemään. Hintaa tuolla meikkipaletilla oli 28£ eli vähän vajaa 33 euroa. Olen aikoinaan tilannut UD:n Naked-paletin samaisesta puljusta ja voin kyllä suositella tuota kauppaa. Toimitus on ilmainen ja melko nopea. Tämä paletti tuli briteistä reilussa viikossa.

Paletin kansi

Luomivärit on pakattu hopeiseen peltirasiaan, jonka kantta koristaa perhonen ja Urban Decayn logo. Kannen sisäpuolella nököttävät luomivärit kahdessa rivissä ja lisäksi paletin mukana tulee sivellin. Paletti on aika kookas ulkomitoiltaan, 11cm x 11cm, verrattuna luomivärinappien kokoon 1,3cm x 2,1cm.

Paletin sisältö

En ole viimeaikoina innostunut värikkäistä meikeistä, vaan olen mennyt neutraaleilla väreillä. Tässä paletissa on pari värikkäämpää nappia mukana, mutta suurin osa sävyistä on maanläheisiä. Mariposassa on yksi sama väri, kuin Nakedissa, ylärivin toinen vasemmalta, tummanharmaa Gunmetal. Näin pieni päällekkäisyys ei minua haittaa. Erityisesti alarivin värit houkuttelevat minua suunnattomasti! Kuva on vähän ylivalottunut, mistä johtuen kaikki värit näyttävät räikeämmiltä, mitä oikeasti ovat.

Kokeilin käsivarteen nopsasti paria sävyä, mutta eivät pysyneet kuivalla iholla kovinkaan hyvin. Ei mitenkään yllättävää, allehan tulee laittaa jotain pohjustukseksi, joko ohuelti meikkivoidetta, tai erityisesti tätä tarkoitusta varten suunniteltuja primereita. Itseltäni löytyy MSCHICin ja UD:n primerit, joista jälkimmäinen on ehdottomasti helppokäyttöisempi ja muutenkin parempi.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s