Home

Harppoen eteenpäin

14.11.2011

Tänään tapahtui jotain ainutlaatuista. Kimmokkeen tähän sain sunnuntai-iltana, kun jostain itselleni epäselvästä syystä yhtäkkiä vain keksin, että maanantaina toteutan vihdoin erään asian, jota olen ajatellut kokeilevani jo vuosia. Ai mitä sitten?

Jyväsjärvi

Juoksin pisimmän juoksulenkkini ikinä, Jyväsjärven ympäri! Otin oikein sykemittarin pitkästä aikaa mukaan, jotta pystyin seuraamaan sykkeitä ja ajan kulumista. Olisi pitänyt tarkistaa matka etukäteen, sillä loppumatkasta oli jo ihan toivoton fiilis, kun olisin halunnut lopettaa, mutta olin päättänyt juosta 10 kilometriä enkä piruvie halunnut lopettaa ennen kuin olin aivan varma, että rajapyykki täyttyi. Kotiin päästyäni katsoin karttaohjelmalla juoksemani matkan, joka oli 11 kilsaa. Aikaa tähän kaikkeen kului 1h 17 min.

Olen pettynyt aikaani. Ja se on ihan järjetöntä, koska juoksin ihan täsmälleen samaa vauhtia, kuin mitä juoksen normaalistikin juoksulenkeilläni. Ja jos juoksen lyhyen lenkin 8 km/h niin miten mukamas jaksaisin yhtäkkiä juosta pidemmän matkan nopeammin? Äly hoi, nyt pitäisi olla tyytyväinen, että ylipäätään pystyn juoksemaan 11 kokonaista kilometriä ilman, että henki salpautuu tai taju lähtee. Ennemmin pitäisi iloita siitä, että pystyin pitämään normivauhtini normaalia pidemmällä matkalla. Jei! Ja tässä samalla pitää taas ihmetellä, että miten suuri merkitys hyvillä juoksukengillä on. Omat Asicseni ovat niin käypäset jalkoihini, kuin pumpulilla tepastelisi!

Ja harppauksia on otettu myös työrintamalla. Tai jos ei nyt ihan harppausta. niin ainakin babysteppejä. Parin viikon päästä on jälleen työhaastattelu ja olen tosi innoissani, koska paikka olisi juuri sopiva minulle! Paikka on akateeminen ja minua on pyydetty pitämään esitelmä. Meinaan kyllä tehdä niin loistavan powerpoint-shown, ettei mitään rajaa. Haluan sen paikan ja aion sen myös saada.

Mainokset

2 Responses to “Harppoen eteenpäin”

  1. Outi Says:

    Ihan loistavasti juostu!

    Ja hurjasti onnea haastatteluun. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s