Home

Haastatteluun

18.10.2011

Siis toden totta, teidän taannoiset kannustukset taisivat auttaa, sillä pääsin työhaastatteluun! Paikka on Helsingissä ja menen perjantaina tapaamaan ehkäpä tulevaa pomoani. Pieni jännitys on päällä. Lähinnä epätietoisuus siitä, kuinka akateemista työhaastattelua varten pitää pukeutua. Mulla on tapana vetää kaikki tämäntapainen vähän turhan muodollisesti. En halua antaa mitään tosikkomaista ”pylväs p*rseessä” vaikutelmaa mutta en myöskään tahdo vaikuttaa huolimattomalta vetelykseltä. Entinen pomoni neuvoi laittamaan jakkupuvusta seuraavana alaspäin olevat vaatteet. Siis suorat housut ja joku siisti paitako? Help.

Mainokset

2 Responses to “Haastatteluun”

  1. maureenlaihaksi Says:

    Tosi hienoa että sinut on kutsuttu haastatteluun. Itse olen aikanaan saanut sellaisen ohjeen haastattelupukeutumisesta, että niin hyvät vaatteet päälle kuin vaan löytyy, eli äänestäisin jakkupuvun puolesta, tai housut/hame+pusero+bleiseri.
    Hirveästi tsemiä ja toivottavasti saat kivan uuden työpaikan. 🙂

  2. Ammi Says:

    Haastattelu oli jo? Toivottavasti meni hyvin. Jäi kommentoimatta aikaisemmin, kun oli vähän omia kiireitä. Mutta ajatuksissa mukana peukuttamassa! 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s