Home

Kauneushankintoja

24.09.2011

Sain ystävältäni valmistumislahjaksi lahjakortin paikalliseen kauneuskeskukseen, jonka olisi voinut käyttää joko hoitoihin tai tuotteisiin. Aikani yritin varata hieronta-aikaa itselleni, mutta yli kuukausien päässä olleet vapaat ajat eivät houkutelleet. Lopulta päätin pistää lahjakortin sileäksi tuotteisiin. Kävin keskiviikkona kävellen kaupungilla ja samalla hoidin muutaman muunkin rästiasian. Lenkki toimi myös hyvänä mittarina sille, olinko jo parantunut flunssastani ja uskaltaako jatkaa treenaamista.

Kauneuskeskuksessa myytiin lähinnä jotain ihan sikahintaisia naamavoiteita, joten vähän teki tiukkaa keksiä mitään mieleistä ostettavaa. Paitsi kunnes löysin poisossa olleita meikkejä! Siellä niitä nökötti, Elizabeth Ardenin meikkejä kympin kappale.

Ostin itselleni huultenrajauskynän sävyssä Natural 06

Luomiväriduon Autumn Leaves. Värit ovat lähes mattaiset, minkä vuoksi valitsin tämän paletin. Suurin osa luomiväreistäni on jollain tapaa hohtavia, joten on ihan kiva, että halutessaan voi tehdä vähän arkisemman meikin. Vaalea sävy on persikkainen. Tumma sävy on runsaspigmenttinen perusruskea.

Ja poskipunan värissä Berry Blush 05

Näiden lisäksi valitsin shampoon ja hoitoaineen merkkiä Seven.

Ja pari kynsilakkaa, lasiviilan, sekä kynsilakanpoistoaineen. Lasiviila ainakin tuntui tosi hyvältä käytössä, kuten myös shampoo ja hoitoainekin.

Kiitos vain ystävä kallis, joka minua muistit väitöspäivänäni!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s