Home

Rukalla, osa 4: Konttainen

23.09.2011

Kävimme siis Konttaisen huipulla samalla reissulla, kuin Kiutakönkäällä. Mökkimme sijaitsi vain parin kilometrin päässä Konttaisen ja Valtavaaran parkkipaikalta. Huipulle oli parkkipaikalta matkaa 0,8 kilometriä. Siis ihan piece of cake! Vai oliko….

Joopa, siinä tuli erittäin tehokas reisi-pakaratreeni! Kännykkäni GPS:n mukaan korkeuseroa tuolla vajaan kilometrin matkalla tuli 85 mertiä. Huipulta auennut näkymä oli kuitenkin sen verran hieno, ettei kiipeäminen yhtään harmittanut.

Laskeutuminen huipulta ei ollut ihan niin helppoa, kun voisi kuvitella mutta alas päästiin ehjin nahoin.

Hieno syysreissu oli! Kyllä siinä vähän heräsi mielenkiinto sellaista oikeaa patikointia kohtaan. Tosin olen kyllä semmoinen kermap*rse etten varmasti jaksa kantaa kaikkea tavaraa, mitä tarvitsisin selviytyäkseni 😉

Mainokset

2 Responses to “Rukalla, osa 4: Konttainen”

  1. Ammi Says:

    Kiva matkakertomus 🙂 Konttinenkin on mulla käymättä, vaikka Kuusamossa ja Rukalla olen ollut useammankin kerran. En sitten tiedä miksi…

    Minäkään en ole mitään oikeita vaelluksia tehnyt. Oikeaksi en laske yhden yön reissua Korouomaan, koska ollaan vuokrattu sieltä aina (kolme kertaa olen reissun tehnyt) metsähallituksen kämppä yöksi. Se on kuule luksusta! Omassa rauhassa saa illan viettää ja saunassa rentouttaa kävelemisestä kipeitä lihaksia. Suosittelen 🙂 Sekä Korouoman reittiä että vuokrakämppää, jos haluaa päästä pikkusen helpommalla.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s