Home

köhä liiasta treenistä?

19.09.2011

Kai se olis pitänyt arvata, ettei viime viikon jumppatahtia voi ylläpitää. Tänä aamuna olin jo matkalla treeneihin mutta jossain vaiheessa tajusin, ettei ole mitään järkeä lähteä treeneihin, jos ei meinaa jaksaa kävellä edes ylämäkeä. Sitten vain pikainen soitto jumpalle etten tule ja 180 asteen käännös kohti punkkaa. Kurkkukipu on yltynyt iltaa kohden ja pientä lämpöä on myös.

Viikonloppuna kävin lauantaina zumbassa, coressa ja venyttelyssä. Kaksituntisen treenin päätteeksi kävin vielä saunassa ja oli kyllä rentouttavaa. Sunnuntaiksi olin varannut combatin mutta koska pihalla oli niin hieno sää, niin peruin tunnin ja lähdin sienimetsään. Suppilovahveroita löytyi mukavasti.

Tänään olen kuluttanut aikaani erästä akateemista työpaikkahakemusta tehden. Tuli kirjoitettua monta sivua tekstiä. En viitsinyt vielä tänään lähettää, täytyy huomenna sitten vielä oikolukea ennen lähetystä. Tuo onkin ensimmäinen paikka pitkään aikaan, jonka haluaisin ihan oikeasti saada. Pankaa tekin peukut pystyyn 😉

Mainokset

4 Responses to “köhä liiasta treenistä?”

  1. Outi Says:

    Peukutetaan!

  2. Ammi Says:

    Peukut pystyssä tottakai! 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s