Home

Jumppaa jos jonkinlaista!

15.09.2011

Olen nyt käynyt kolmena päivänä Killerin liikuntakeskuksessa kokeilemassa erilaisia jumppatunteja. Cyclingiä, zumbaa, corea, pumppia, steppiä ja venyttelyä. Kaikki tunnit eivät ole olleet koko tunnin mittaisia, ainoastaan pumppi ja cycling. aamuisin tarjotaan puolentunnin mittaisia jumppia, ja minusta eilisaamun zumba+core+venyttely oli kerrassaan miellyttävä puolitoistatuntinen. Kun laji vaihtuu noin nopeasti, niin ei ehdi kyllästyä 🙂

Tänä aamuna kokeilin pumpin ja stepin. Vähän kyllä hirvitti etukäteen että jaksanko pumpin jälkeen enää mitään. Onneksi step kesti vain 45min, en olisi uskaltanut ottaa kahta kokonaista tuntia peräkkäin. Cycling taisi olla joku vähän enemmän lajia harrastaneiden tunti… Noo, olenhan mä kerran aikasemminkin elämässäni käynyt polkemassa, sekin oli joku Satsin extreme-tunti, ei tosiaan aloittelijoille. Eipä siinä mitään, kunto kesti yllättävän hyvin. Hiki kyllä virtasi enemmän, kuin koko kesän aikana kertaakaan.

Kuntokeskukseen on onneksi sen verran lyhyt matka, että pääsen pyörällä vielä suht kätevästi, semmoinen vartin pyöräily. Eilen tosin menin autolla, kun satoi sen verran paljon. Luulen kyllä että autolla tulee mentyä silloin tällöin, kunhan ei tulisi tavaksi.

Mainokset

2 Responses to “Jumppaa jos jonkinlaista!”

  1. Outi Says:

    Tuollainen yhdistelmätunti systeemi voisi tosiaan olla kiva. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s