Home

Syyskuun kuulumisia

12.09.2011

Taas on vierähtänyt liian pitkä aika edellisestä kirjoituksesta. Töitä en vieläkään ole saanut mutta muuten on elämä ollut ihan kivaa viimeaikoina. Kävin ystävän kanssa Rukalla patikoimassa, kolmena päivänä käveltiin luontoreittejä, mm. Pieni karhunkierros ja Riisitunturin 10 kilsan lenkki.

Tänään liityin kuntoklubin jäseneksi ensimmäistä kertaa elämässäni! Jännittää vähän. Meinasin mennä illalla jo kokeilemaan jotain ryhmätuntia, ehkä spinningiä tai body attackia. Tuolla onkin paljon tarjolla les mills tunteja, en ole koskaan aiemmin ollut virallisilla les mills tunneilla, vaikka pumpissa ja combatissa olenkin käynyt yliopistoliikunnalla.

Varasin myös kirpparipöydän viikoksi lähikirpparilta ja yritän päästä eroon turhista kamoistani. Pari viikkoa joutuu tosin odottamaan pöydän vapautumista. Eilen etsin jo jonkin verran tavaraa valmiiksi ja mietin hinnatkin.

Syksyn teemana tulee siis olemaan jumppa, ruokaremontti ja turhasta rojusta eroon pääseminen. Onpahan ainakin helpompi muuttaa, kun on vähemmän muutettavaa tavaraa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s