Home

lisää pyöräilyä

11.05.2011

Olen jotenkin elänyt siinä luulossa, että pyöräily on jotenkin tuskaisaa ja vaivalloista. Enkä koskaan olisi uskonut että pyöräilen vapaaehtoisesti yli 40 km yhteen putkeen, saati sitten että toistaisin tempun parin päivän kuluttua uudelleen. Eilisen melkeinlepopäivän jäljiltä kroppa tuntui olevan valmis uuteen fillariretkeen.

Jostain kohtalon oikusta tämän päivän lenkistä tuli tismalleen saman mittainen kuin toissapäivän lenkistä, vaikka pyöräilin ihan eri suuntaan ja katsoin lenkin pituuden ihan summanmutikalla kartasta ennen lähtöä. Tämän päivän lenkki taittui aikaan 2h 10min eli vähän nopeammin kuin edellinen lenkki. Tänään tosin oli koko matka asvalttia, kun taas toissapäivänä poljin varmaan 15km hiekkatietä. Maisemat olivat tänään paljon paremmat ja reitti yleisesti helpompi, vaikka matkalle osuikin pari aika tiukkaa ylämäkeä. Maasto on täällä jyväskylän seudulla todella kumpuilevaa, eikä oikeastaan mihinkään päin ole tasaista tietä. Olisikin kiva päästä kokeilemaan millaista olisi polkea tasaisempaa maastoa. Tänään oli kyllä jälleen jarrupalat ja keuhkot kovilla, huhhuh..

En osaa vielä sanoa onko pyöräily tullut jäädäkseen elämääni, mutta nyt se ainakin tuntuu maistuvan ihan hyvin, kun joutilasta aikaakin on. Huomenna on sitten vuorossa jälleen jotain kevyempää.

Ja jos joku ihmettelee, niin olen siirtynyt käyttämään heiaheiaa omalla nimelläni enkä enää päivitä liikuntoja fanttiprofiiliin. En siis ole lopettanut liikuntaa, päinvastoin 🙂

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s