Home

Komea kapula

30.03.2011

Noniin, minustakin sitten tuli älypuhelimen omistaja. Tai käytännössä en ole vielä senttiäkään luuristani maksanut, vaan otin sen DNA:lta kahden vuoden sopimuksella. Uuden puhelimen hankita oli ollut suunnittelila jo varmaan vuoden verran. Vanha puhelin reistasi vähän sieltä sun täältä. Hyvää vanhassa ericssonissani kuitenkin oli akun kestävyys. Ja se, että meidän taloudesta löytyi vara-akkuja parikin kappaletta, kun miehen edelliset puhelimet ovat myös olleet ericssoneja.

Uusi telefooni edustaa merkkiä HTC ja mallia Desire Z. Melkoisen painava kapistus on kyseessä. Puhelimessa on sarana, jonka välityksellä aukeaa erillinen qwerty-näppis. Ajattelin ensin, että se on ihan turha, mutta sitten keksin, että sähköpostien ja word-dokumenttien kirjoittaminen lienee paljon helpompaa oikean näppäimistön avulla. Eihän tuolla ihmeisiin pysty, mutta jos joskus on tilanne, että on pakko lähettää sähköpostia, tai muokata jotain dokumenttia, eikä satu juuri olemaan tietokoneen ääressä.

Ihan kivasti pääsin jo yhdessä illassa sinuiksi kapistuksen kanssa. Harmikseni huomasin, että varmaankin puolet puhelinnumeroistani jäi vanhan puhelimen sisuksiin..

Mainokset

One Response to “Komea kapula”

  1. Pinkki pingu Says:

    mä unohdin kans kopioida vanhasta puhelimesta numerot sim-kortille ennen kuin laitoin sen uuteen kapulaan. 🙂 onneksi hätä ei ole sen suurempi, sim-kortti vaan takas vanhaan puhelimeen, kopioit numerot puhelimen muistista sim-kortille ja uudessa puhelimessa sim-kortin muisti käyttöön tai kopioit ne puhelimen muistiin.

    Toi HTC Desire on tosi nätti puhelin!!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s