Home

Liivityksiä ja muuta rahanmenoa.

03.03.2011

Eilen jätin menemättä töihin, koska minulla ei ole tällä hetkellä töissä mitään kiireellistä tekemistä. Sen sijaan suuntasin kaupungille aikeenani ostaa mustat, matalat rintsikat juhlapuvun alle, sekä mustat, suorat housut väitöstilaisuuteen. Tulin siis kuitenkin siihen tulokseen, että yhdetkään mun omistamista mustista housuista eivät ole tarpeeksi virallisen näköiset.

Harrastan harvoin tällaista täsmäshoppailua, yleensä vain lähden haahuilemaan kaupungille, ja ostan jos jotain kivaa ja tarpeellista sattuu eteen. Aamulla googletin heti muutaman liivikaupan jyväskylästä ja aloitin shoppailun niistä. Ensimmäisessä kaupassa myytiin niin hirvittävän kalliita liivejä, etten tosiaan voinut kuvitellakaan ostavani sieltä mitään. Eikä sieltä oikein löytynyt mitään sopivaa malliakaan. Seuraavaksi kävin pikkuisessa putiikissa, missä myytiin wonderbra:n ja changen liivejä. Kokeilin ensimmäistä kertaa hyviä, olkaimettomia liivejä, mutta isoin ympärysmitta oli minulle vähän liian tiukka. Ostin kuitenkin parit Changen perus-balconettet, mustat ja valkoiset, koska malli oli kuit tehty minun rintavarustukselleni. Ja hätätapauksessa niitä mustia voisi pitää sitten siellä juhlapuvun alla. Kolmannessa liivikaupassa myytiin Patrician liivejä. Myyjällä ei ollut antaa sovitettavaksi kuin yksi malli, mutta arvatkaapas mitä? Se sopi täydellisesti! Mustat, satiiniset, matalat balconettet irroitettavilla, ohuilla olkaimilla. Voisi myös käyttää olkaimettomana, koska liiveissä on sisäpuolella ympäriinsä silikonia, mutta tuki oli aika mitätön. Mutta joka tapauksessa, olin onnistunut puolen tunnin aikana ostamaan kolmet täydellisesti sopivat rintsikat. Rahaa oli tosin siinä vaiheessa kulunut jo satanen, mutta mitä väliä, kun kerrankin löytyi sopivia liivejä.

Seuraavaksi suoritin haahuilua Halosella, mistä yritin löytää mustia housuja. Ei kuitenkaan hirveästi huvittanut enää investoida, joten vaihdoin kauppaa. Päätin käydä hennesillä, vaikken uskonutkaan sieltä mitään löytyvän. Väärin, sieltä nimittäin löytyi mustat, korkeavyötäröiset housut kolmella kympillä. Kerrankin täsmäshoppailu onnistui!

Enää minulta puuttuu juhlapuvun kanssa pidettävät kengät.  Siis tarvitsisin jotkut mustat peruskorkkarit. Vähän kyllä ahdistaa tämä rahanmeno, joten voi olla, että kaivan kaapista yhdet tosi vanhat korkkarit. Ne eivät ole kylläkään kovinkaan juhlavat mutta eihän kukaan kuitenkaan edes näe mun kenkiä sieltä helman alta.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s