Home

Puolipakollinen lajin vaihto

10.02.2011

Yliopistoliikunnalla ei ole oikein ollut mitään minua motivoivia jumppatunteja alkuiltapäivästä tiistaisin ja keskiviikkoisin.  Koska lintsasin combatin maanantaina, niin en enää voinut plösöillä perään tiistaita ja keskiviikkoa. Senpä vuoksi kävin pitkästä aikaa sekä step-tunnilla, että ihan tavallisella aerobic-tunnilla.  Se kuka sanoo, että jumppa kuin jumppa, on pahasti metikössä. Step-tunti oli ihan hauska kokemus, sillä se oli intervallitunti. Pidin laudan turvallisesti matalimmalla tasolla, koska viime kerrasta step-tunnilla oli tosiaan vierähtänyt yli puoli vuotta (?), joten en halunnut kompuroida kinttuineni. Olisin kyllä varmaan jaksanut vähän korkeammankin laudan kanssa. Eilinen perus-aerobic puolestaan tarjoili pitkästä aikaa paljon hyppyjä, sekä kohtalaisen mielikuvituksetonta askellussarjaa. Sekä steppi että aerobic olivat shokkihoitoa pohkeilleni, enkä edes muista, milloin minulla viimeksi olisi ollut samanlaiset joustamattomat möhkäleet pohkeiden tilalla, kuin tänään. Myös pakaroissa ja takareisissä on havaittavissa jumitusta.

Otin aamulla töihin lähtiessäni pumppikamat mukaan, mutta en ole yhtään varma menenkö sinne tänään. Olen nimittäin menossa katsomaan karonkkapukuuni kankaita iltapäivällä, enkä ole varma ehdinkö neljäksi pumppiin. Ihanaa lähteä katsomaan kankaita sellaisen henkilön kanssa, joka tuntee eri kankaat ja tietää niiden hyvät ja huonot puolet. Ja vaikken ehtisikään pumppiin, niin saan sentään vähän liikuntaa, kun kävelen kaupungilta kotiin.

Tämä viikko on mennyt epäilyttävän nopeasti ja helposti, vaikka maanantaina olin vielä pelkkä ihmisraunio. Kummasti piristää, kun hommat etenevät. Sain jo sovittua lopputenttipäivänkin. Lopputentti onkin viimeinen opintosuoritus, mitä minulla on enää tekemättä, joten jos olen käsittänyt oikein, niin väitöspäiväni tulee samalla olemaan valmistumispäiväni.

Mainokset

2 Responses to “Puolipakollinen lajin vaihto”

  1. Pinkki pingu Says:

    Megasti onnea tulevasta valmistumisesta! Mahtaa olla helpompi hengittää, kun tietää, että alkaa olla megaiso urakka takana?

    Saanko udella millainen puku siulla on tulossa?

  2. fantti Says:

    Kiitos kiitos, tässä on tosin vielä niin paljon edessä, etten uskalla hirveästi ajatella olevani ”selvillä vesillä” 🙂

    Puku tulee olemaan musta täyspitkä, hivenen tyllillä muhkeutettu juhlapuku, missä on korsettimainen yläosa. Aivan varmasti pistän jonkun kuvan tänne blogiin, kunhan puku alkaa muotoutumaan.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s