Home

Sekametelisoppa

08.02.2011

Jopas olen helpottunut! Pääsimme nimittäin jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen siitä, minkälaiset käppyrät laitamme neljänteen julkaisuun.  Valitettavasti tuloksemme eivät ole yhtään niin hienoja, kuin mitä juttu ansaitsisi (juttumme nimittäin on minusta oikeasti hieno ja mahtava). No kunhan vain päästään nyt tässä asiassa eteenpäin, se on pääasia.

Lintsasin eilen jälleen combatista, buuu! Onneksi on hiihto, joka treenaa käsiä ja hartioita. Combat kylläkin ravistelisi paremmin kaikki kuonat liikkeelle, kuin tasainen lykkiminen. Tänään olisi melkein pakko harrastaa jotain liikuntaa. Vaihtoehtoina olisi: juoksu, hiihto, lumilautailu tai step-aerobic. Taidan valita tuon stepin. Tänään ei ole yhtään ulkoliikuntafiilis, kun heti aamusta sai maistaa talvea sakean pyryn muodossa. En olekaan käynyt stepissä pitkään aikaan. Toivottavasti polvi ei hermostu, täytyy yrittää välttää liian nopeita suunnanmuutoksia.

Kävin sunnuntaina Seppälän kirpputorimarketilla. Ei ole hyvä kirpputori ollenkaan. Ihan kamalan ylihintaista tavaraa ja suoranaista huijausta, esim. kulahtaneita muovilaukkuja yritettiin kaupata nahkaisina… Ja uutta, alennusmyynneistä ostettua tavaraa myydään kalliimmalla, kuin mitä tavara on maksanut kaupassa! Esimerkiksi yksi pari hiihtomonoja oli maksanut kaupassa 20e (hintalappu oli vielä kiinni) ja silti myyjä yritti saada monot myytyä 35 eurolla. Törkeää, olisi edes ottanut kaupan hintalapun pois. Enpä siis ostanut mitään. Meinasin kylläkin ostaa kaksi konjakkilasia, kun olivat samaa sarjaa, mitä meiltä löytyy muita laseja. Ja oli siellä jotain muutakin, mitä melkein tulin ostaneeksi, mutta sinne jäivät.

Vaaka on ollut yllättävän armollinen viimeaikoina, ottaen huomioon sen järkyttävän määrän suklaata ja jäätelöä, mitä olen hermostuksissani syönyt. Ehkä stressaaminen myös lisää kulutusta? Tavoitteena nyt on kuitenkin vartioida tarkemmin leipälävestä sisäänmenevää materiaalia, lähinnä laatua. Ei pitäisi syödä huonoja hiilareita. Olen viimeaikoina lipsunut liikaa senkin suhteen (ollos kirottu, herkullinen jasmiiniriisi). Pakko ryhdistäytyä. Lähdenkin tästä kauppaan ostamaan hedelmiä, morjes!

Mainokset

One Response to “Sekametelisoppa”

  1. Ammi Says:

    Meillä hommat sujuu näköjään samaa tahtia 🙂 Minä oon eilen sopinut pomoni kanssa, että kirjoitetaan juttu olemassa olevilla tuloksilla 🙂 Näin olisi pitänyt tehdä jo viime vuoden lopulla, mutta… Eihän tästä tämmöisenään niin hyvä juttu tule, kun se yksi kohta jota ei pystytä toistamaan, jää pois, mutta riittävän hyvä mun kirjaan manuskaksi. Ja uskallan melkein toivoa, että ihan riittävän hyvä julkaistavaksikin ihan OK lehdessä 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s