Home

Mistä saisi lisää energiaa?

02.02.2011

Raah, olo on jotenkin vaisu ja mitäänsanomaton. Kurkkua vähän kaihertaa ja päätä särkee.

Käytiin eilen iltapäivällä hiihtämässä kiva lenkki Halssilan ja Vaajakosken maisemissa. En ollut aiemmin hiihtänyt sitä reittiä, joten hiihto oli ihan jännää 🙂 Matkaa tuli semmoinen 14 kilometriä ja aikaa kului puolitoista tuntia. Ihan mukavaa vauhtia siis mentiin. Mun suksissa on ihan uusi luisto pohjassa, joten ehkä siksikin hiihtäminen oli eilen niin kivaa!

Olen tämän viikon puhdistanut proteiinia töissä. Olin ensin vähän ”plaah, onko pakko” koko putsauksen suhteen ja lisäketutusta aiheutti se, etten saanut tehdä hommaa omalla tavallani, vaan minulle saneltiin ohjeet. Maanantai olikin ihan tosi tyhmä päivä, kun tuntui että kaikki vastusti. En mm. 1) meinannut saada sentrifuugia jäähdyttämään, kun siinä oli joku virheilmoitus päällä ja 2) puolet näytteestäni valui pitkin pöytiä, kun en huomannut että yksi laite vuoti. Lisäksi olin todella skeptinen erään puhdistuksessa tarvittavan katkaisuentsyymin suhteen. Jätinkin proteiinini yön yli katkaisuun todella apeissa tunnelmissa. Aamulla yllätys oli suuri, kun sain käsiini ison määrän konsentroitua ja puhdasta proteiinia. Putsasin kaksi proteiinia lisää, ja sain niistä vieläkin paremmat saannot. Nyt en voi muuta, kuin ylistää tätä rekombinanttitekniikan mahdollistamaa ihme-entsyymiä!! (PreScission protease, GE Heathcare, GST:n katkaisuun, vaikka ketään ei kiinnosta). Toiset putsaavat proteiinejaan jopa neljä päivää, minulle riittää yksi, jihuu!

Tulenkin sitten viikonloppuna tekemään mittaukset uusilla protskuillani. Olisin voinut tehdä ne jo tänään, mutta laite on varattu loppuviikon. Perjantaina menen kuuntelemaan yhden englanninkielisen väitöksen ja yritän tehdä paljon muistiinpanoja omaa (englanninkielistä) väitöstäni varten, mihin on enää 2,5 kk aikaa! Mies lähtee omille teilleen torstaina, joten minulle on tiedossa omaa aikaa ruhtinaallisesti. Sitä juuri kaipaankin ja odotan viikonloppua ihan innolla. Toivon, että saan ladattua itseäni viikonlopun aikana sen verran, että jaksan tehdä seuraavalla viikolla muutakin, kuin käydä töissä. Kaikki ylimääräinen tuntuu jotenkin ihan mahdottomalta (esim. ruuanlaitto, tiskaaminen tai pyykinpesu, evvk ja no can do…). Jouduin jopa skippaamaan maanantain combatin, vaikka se on lempparijumppa, koska maanantaina ei vain yhtään kiinnostanut. Silloin kiinnosti pitsan syöminen…

Ainoa asia, mikä on tällä viikolla kiinnostanut normaalia enemmän, on meikkaaminen. Äidiltä saadut siveltimet ovat olleet kovassa käytössä. Tänään silmissä on kuparin, ruskean ja vihreän sävyjä. Sopii hyvin tämänhetkiseen hiusten väriin 🙂 Vihreää oli alaluomilla ulkonurkassa, mikä ei kyllä oikein tästä kuvasta käy ilmi…

Mainokset

2 Responses to “Mistä saisi lisää energiaa?”

 1. Pinkki Pingu Says:

  Ihan killerimakeen väriset silmät sulla!!
  Millaiset sykkeet sulla on hiihtäessä?

  • fantti Says:

   Ai, kiitos 🙂

   En ole tänä talvena pitänyt sykemittaria hiihtolenkeillä, mutta veikkaisin, että keskisyke on jossain 140 kieppeillä. Taidankin ensi kerralla laittaa mittarin ihan mielenkiinnon vuoksi.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s