Home

Ryhtiliike

13.01.2011

Nyt on sairastettu tarpeeksi, joten treenaus palaa arkirutiineihini. Eilen kävelin pidemmän lenkin kautta töistä kotiin testatakseni vähän nykykuntoa. Hiki tuli vähän, mutta se varmaan johtui osaksi paksusta toppatakista. Kävelyn perusteella kunto ei ole täysin romahtanut. Tänään menen töistä suorana pumppiin herättelemään sairastelun ja muun velttoilun pehmittämiä lihaksia. Aion kyllä tehdä tällä ekalla kerralla vähän kevyemmillä painoilla. Yritän käydä kevään ajan tässä torstain pumpissa säännöllisesti. Kevään liikuntaohjelmani tulee näyttämään jotakuinkin tältä:

 • Ma: Combat
 • Ti: Circuit?
 • Ke: Aerobic?
 • To: Pumppi
 • Pe: Kiinteytys

Viikonloppuisin harrastan sitten hiihtoa niin kauan kuin on lunta ja sen jälkeen siirryn hölkkään.  Tiistaille ja keskiviikolle ei oikein löydy jumppalukkarista mieleistä tuntia, joten varmaan hiihtämiseksi menee. Ja kyllähän lepopäiviäkin pitää välillä olla. Projekti Grand Challenge ei ole unohtunut mielestäni, mutta sen epäonnistuminen on kyllä päivänselvä asia. Tämänhetkinen kroppani on kyllä aivan karmivassa jamssa. Joka paikka hölskyy ja tutisee, eikä lihaksia ole missään. Yäk!

Sain eilen polkaistua väitös/karonkkavalmistelut käyntiin, kun varasin väitöskahvituksen ja kyselin erästä juhlapaikkaa käyttööni karonkkaa varten. Täytyisi käydä paikan päällä katsomassa sitä paikkaa, kun epäilen vähän, että onko se tarpeeksi hieno frakki- ja juhlapukuiselle juhlaväelle. Toisaalta, minusta perussiisti juhlatila riittää, jos vain löytyy valkoiset pöytäliinat ja ruoka on hyvää. Sovin myös ”hoviompelijattareni” kanssa palaverin maanantaille, missä keskustellaan siitä, millaisen karonkkapuvun hän minulle ompelee. Päädyin kuitenkin valmispuvun ostamisen sijaan teettämään puvun, kun sopiva tekijä löytyi ihan yllättäen. Ensi viikolla käydään sitten katsomassa kankaita pukua varten hänen kanssaan.

Minua jännittää huomenna väittelevän kaverini puolesta. Tiedän kyllä, että hän selviää siitä hyvin. Osaksi jännitän varmaan sitäkin, että minä olen täältä ”meidän käytävältä” seuraava, joka väittelee… Onneksi näitä väitöksiä ja karonkkoja on ollut ennen omaani. Olen saanut paljon hyviä neuvoja omaa karonkkaani ajatellen.

 

Mainokset

2 Responses to “Ryhtiliike”

 1. Maureen Says:

  Tosi kivaa että pääset palaamaan liikunnan pariin. Se auttaa niin paljon ja moneen asiaan. Minulla ainakin myös pää pysyy paremmin kasassa liikunnan ansiosta. Sinulla on varmaan nyt stressaavat ajat väitöskirjan viimeistelyn kanssa. Minne päin muuten suunnittelette muuttoa Jyväskylästä, vai olinko lukevinani jotain sen suuntaista? Täällä olisi kiva kaupunki järven rannalla: 🙂

 2. fantti Says:

  Minulle liikunta on nimenomaan tapa pitää itseni kasassa. Yli kuukauden liikkumattomuus alkoi pikkuhiljaa näkyä, kun mielialat tuntuivat heilahtelevan ihan pienimmästäkin syystä. Onneksi (toivottavasti) sairastelut on nyt takanapäin, ja voin keskittyä työn ohella liikkumiseen.

  Enpä osaa vielä sanoa mihin päin elämä heittää valmistumisen jälkeen. Töitä olen haeskellut lähinnä pääkaupunkiseudulta, mutta luultavasti koti ei koskaan tule olemaan kehäkolmosen sisäpuolella, vaikka työpaikka siellä olisikin. Kiva kaupunki järven rannalla kuulostaisi kyllä houkuttelevalta 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s