Home

Alle viisi kuukautta väitökseen

03.12.2010

Harmittavan vähän olen ehtinyt viimeaikoina postailla. Mieli tekisi kirjoitella tänne päivittäin, mutta työkiireet ovat pitäneet tehokkaasti ajatukseni poissa blogista.

Väikkäri on nyt korjauksia vaille valmis lähtemään ensin kielentarkastukseen ja sen jälkeen esitarkastukseen. Viikonlopun keskityn tekemään korjauksia. Ensi viikolla olen lähdössä tutkijakoulun talvitapaamiseen, mikäli lentokoneet lentävät.

Grand challenge jatkuu edelleen mutta viimeaikaiset karkeloinnit (työkaverin karonkka, pikkujoulut) ovat vähän päässeet sotkemaan elämääni. Ja tänä lauantaina tulee pari kaveria kylään, tarkoituksena on viettää iltaa syöminkien ääressä. Toinen ystävistäni on raskaana, joten mitään megajuoppobileitä ei onneksi ole tiedossa. En myöskään ole kahteen viikkoon harrastanut liikuntaa. Eka viikko meni kurkkukipua parannellessa, toinen viikko lähinnä siihen, että joka toinen päivä oli jotain iltamenoa ja joka toinen päivä oli iltamenoista toipumista. Onneksi ennen joulua ehtii vielä tehdä ryhtiliikkeen! Eilen sentään kävin tunnin juoksulenkillä.

Kohta lähden ajelemaan kohti kotikotia, missä minua odottaa kylmä tupa, sillä vanhempani ovat olleet Lissabonissa lomalla. Heidänkin pitäisi tulla tänään kotiin, mikäli lennot lennetään ajallaan ja lentokentät ovat avoinna.

Mukavaa viikonloppua kaikille tänne eksyville 🙂

Mainokset

4 Responses to “Alle viisi kuukautta väitökseen”

 1. Sari Says:

  Pitkästä aikaa kävin vierailemassa

 2. Ammi Says:

  Miten ne sun jutut, onko submittoidusta kuulunut mitään ja sitten sen toisen kirjoittaminen? Onko nämä sun väitöskirjaan tulevia juttuja molemmat? Kyselen, koska itelle tämä juttujen määrä kirjassa on aika ajankohtainen asia. Jos yritän saada kolmosen hyväksytyksi, venyy väitös aivan varmasti jonnekin syksyn puolelle.

  • fantti Says:

   No saimme tietoa kolmosjutusta kuukauden submittauksen jälkeen, että ottavat mukaan kolmannen arvioitsijan. Kommentit tullevat joskus vuoden vaihteen tienoilla. Nelosjuttu submitataan varmaan ennen joulua. Toivon totisesti, että jompi kumpi näistä jutuista julkaistaan ennen väitöstäni, mutta välttämätöntä se ei ole, sillä meidän yliopistossa voi väitellä, kun on saanut kaksi juttua julkaistuksi. Minun tilanne tulee varmaankin väitöksessä olemaan se, että mulla on kolme juttua julkaistuna ja yksi jää statukselle submitattu kässäri. Tosin, jos kaikki menisi kuten elokuvissa (tai strömsössä), niin saisin kaikki neljä juttuani julkaistuksi ennen väitöstä.

   • Ammi Says:

    Meilläkin voi väitellä kahdella julkaistulla. Pomoni vaan ei ole sitä koskaan oikein sisäistänyt/hyväksynyt. Ennenkuin tällä viikolla, kun vielä kerran aloitin keskustelun, jonka etukäteen epäilin turhaksi. Yllätys oli vallan suuri, kun hän melkein innostui käsittäessään, että minä oikeasti voin väitellä suunnitellussa aikataulussa, vaikka kaksi viimeistä juttua on vielä vaiheessa. Olen varautuneen innostunut asiasta, kokemus on osoittanut, että asiat voi vielä muuksi muuttua…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s