Home

Päivä 33 ja naksahdus.

19.11.2010

Heiluttelin käsiäni ja yritin saada veren virtaamaan paremmin päähäni. Naks. Mitä hel…? Päästä kuului naksahdus. Veri ei lähtenyt virtaamaan paremmin päähäni, eikä mitään muutakaan vaikutusta ollut havaittavissa. Meninköhän henkisesti pois raiteiltani?

Tänään on ollut Ihan Kamala Päivä töissä. Kiire,kiirekiirekiiiiiiiiRE! Inhottavia viivytyksiä, joista ei voi syyttää ketään, ja sitten niitä viivytyksiä, jotka ovat ihan omaa saamattomuutta. Ajattelen aina maanantaisin, että minulla on koko viikko edessä, ei kannata heti maanantaina paahtaa täysillä. Torstai-aamuna iskee paniikki, kun huomaan, että olen koko alkuviikon vain yrittänyt etsiä täydellistä kuvakulmaa proteiinirakenteesta kuvaa varten, enkä ole saanut mitään konkreettista aikaiseksi. Äkkiä labraan tekemään tulosta. Perjantaiaamuna ankaraa tulosten analysointia, kuvan tekoa, kirjoittamista, pohtimista, (pään naksauttelua), kiroilua, stressausta, younameit.  ARGH!

Lupaan muistaa tämän blogikirjoitukseni sunnuntaina, ja ryhdyn heti maanantaina ankaraan työntekoon. Tänä viikonloppuna en pysty tekemään töitä, koska olen menossa kaverin luo viikonlopuksi. Itseasiassa, minun pitäisi olla jo pakkaamassa tavaroitani, että ehdin joskus perillekin.

Navanympärys pysyttelee sitkeästi samoissa luvuissa. Statistiikkaan tuli hyppäys, kun söin vartalolleni sopimatonta jäätelöä (sopimattoman annoksen..) mutta tilanne onneksi palautui normaaliksi seuraavan aamun mittaukseen mennessä.

Kivaa viikonloppua kaikille. Minä en uskalla lukea viikonlopun aikana sähköpostiani, koska pelkään, että 3. jutun kommentit saapuvat. Luen ne sitten maanantaiaamuna. Ja tartun työhön rivakasti!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s