Home

Päivä 29, ruotuun mars!

15.11.2010

Oih ja voih, viikonloppu ei mennyt painontarkkailijan näkökulmasta kovinkaan hyvin. Lauantaina ravintolassa syömässä, illalla leffan kanssa karamelliä. Sunnuntaina muuten vain ylimääräistä mättämistä. Mutta jos unohtaa kalorit, niin muilta osin viikonloppu oli tosi kiva ja rentouttava 🙂 Onneksi on maanantai. Minä nimittäin haluan palata ruotuun ja jatkaa hyvin alkanutta kevenemistäni. Maha ei ollut onneksi kasvanut, vaan sentit näyttivät samaa, kuin perjantainakin. Ja mahtuihan lauantaille kymmenen kilsan lenkki, mistä kahdeksan edettiin juosten. Sunnuntaina tehtiin sitten rennompi kävelylenkki kaupungille.

Tällä viikolla töissä tiedossa: artikkelin hiomista, demojen vetämistä, esitelmän valmistelua ja väikkärin kirjoittamista. Töiden ulkopuolella ei hirveästi tapahdukaan alkuviikosta, jumppaa ma-to. Perjantaina sitten lähdetään ystäväpariskunnan luo Vantaalle viikonlopuksi. Edessä ainakin ikean reissu ja lauantaina jonkinlaiset tuparit/pikkujoulut.

Tässä onkin seuraavan kuukauden verran tiedossa kaikenlaista: pikkujouluja, illanistujaisia, kollegan karonkka, 4 päivää Rukalla (työmatka), sukujuhlat… ääh! Miten näistä kaikista pippaloista selviää kunnialla??? Ja sitten onkin jo joulu ja joulun jälkeen lähden viikoksi lappiin ja pidän ihan oikeaa lomaa!

*huoh*

Laihduttaminen ei tunnu ollenkaan hyvältä ajatukselta, kun katsoo tuota minun ohjelmakalenteriani…

EDIT:

Karkinsyönti kostautui. Aamulla en saanut tarpeeksi makeaa teetä kolmella hermesetas-napilla. Lounaalla hyla-maito ei ollut yhtään makeaa, eikä yleensä niin ihanaiset hapankorput (2 kpl) oivariinilla tehneet minuun minkäänlaista positiivista vaikutusta. I hate you, sugar!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s