Home

Päivä 26, just relax.

12.11.2010

Mihin tämä viikko on oikein hujahtanut? Yleensä aika kuluu niin turkasen hitaasti, ainakin töissä, mutta tämä viikko on suorastaan lentänyt eteenpäin. Enpä silti valita, sillä vihdoin on perjantai ja viikon ensimmäinen lepopäivä 🙂 ihanata. Eilisessä combatissa tiristin kaikki voimat irti, mitä kropasta lähti. Ja hikoilin taas ämpärikaupalla. Ilmeisesti se kannatti, sillä tänään vaa’alla näkyi pitkästä aikaa alin lukema tämä projektin aloittamisen jälkeen.

Tämän viikon kalorit ovat olleet vähän turhan minimaaliset, siinä 1400kcal molemmin puolin. Maanantaina jäi jopa alle 1000kcal, ihan vahingossa, sillä näläntunnetta ei ollut (sunnuntain kieroutuneen ruokarytmin johdosta, söin illallisen kymmeneltä illalla). Suunnittelimme miehen kanssa, että mennään lauantaina kaupungille syömään. Muutenkin nyt voisi yrittää tehdä vähän parempaa ruokaa, kun ollaan pitkästä aikaa yhdessä kotona koko viikonloppu. Ja kokkailu on kivaa! Harmi vain, ettei kotona ole mitään ruokaa, vaan tänään täytyy raahautua kauppaan töiden jälkeen. En yhtään tykkää käydä kaupassa perjantaisin, kun siellä on niin paljon muita ihmisiä.

Neljäs osajulkaisu on ollut nyt ohjaajallani tämän viikon, ja hän lupasi sen minulle ensiviikoksi. En tiedä, miksi juttua pitää hioa jo tässä vaiheessa viimeisen päälle, kun meinaamme kuitenkin lähettää sen vielä yhteistyökumppanille, joka saattaa vielä tehdä siihen jotain lisähommia. Toisaalta, jos lisähommia ei tule, niin sittenhän voimmekin lähettää sen suoriltaan lehteen. Mutta luulen, että juttu tulee muuttumaan vielä jonkin verran ennen lähettämistä.

Olen koko syksyn seurannut subilta tulevaa Dieetit vaihtoon-ohjelmaa. Joka kerta jaksan järkyttyä siitä, kuinka pielessä sekä ”superskinnyn” että ”supersizer”in ruokavaliot ovat. Ehkä karsein ruokavalio oli entisellä laukkakisaajalla, joka ei voinut syödä perunaa, koska vältteli hiilareita, mutta kuitenkin eli pelkällä suklaalla (mites se suklaan sokeri??) ja tupakalla. Ja tämä mies oli rankasti alipainoinen.  Eilen tuli katsottua myös TV viideltä tullut dokumentti teksasilaisista ylensyöjistä. On aivan naurettavaa, että kouluissa tarjotaan lapsille ruuaksi pitsaa, ranskalaisia ja hampurilaisia jok’ikinen päivä! Ja kun lapset menevät kotiin, niin äiti tarjoaa ruuaksi ”meat lover’s” pannupitsaa tai jotain muuta kotiin tilattua pikaruokaa. Nuo lapset eivät varmaan selviäisi päivääkään suomalaisessa koulussa, missä tarjotaan kaalilaatikkoa ja pinaattikeittoa. Teksasilaiset vaikuttivat muutenkin elävän jossain omassa kuplassaan, joka on täysin irtautunut tosielämän realiteeteista. Eräskin äiti kuskaa päivittäin lastaan autolla koulubussin pysäkille. Pysäkki näkyi heidän talonsa pihalta, ja matkaa oli ehkä 30 metriä, jos sitäkään! Sick!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s