Home

Päivä 18, kylläpä aika rientää!

04.11.2010

Vaaka v*ttuilee edelleen. Onneksi muuten on aika laiha olo. Ja faktahan se on, etten voi lihoa, jos en syö yli kulutuksen, nii. Vois toi mun ruuansulatusjärjestelmäkin tajuta sen. Minulta nyt jäi tiistain ja keskiviikon jumpat väliin, mutta se kannatti, sillä tänään ei ole kurkku enää ollut yhtään kipeä, ja olo on ihan normaali ja virkeä. Tänään sitten töiden jälkeen combat <3! Nyt pitäisikin olla energiaa sätkiä ympäriinsä, kun olen kaksi iltaa vain maannut sohvanmutkassa ja natustanut nellidellejä. Liikuntasuunnitelma menikin uusiksi tämän pikaflunssan vuoksi. Perjantaina voisin mennä kävelylle/jumppaan, ja sunnuntaina sitten mahdollisesti vähän pidempikestoinen sauvakävelylenkki. Tällä tavalla tulisi 5 liikuntapäivää viikkoon.

Tällä viikolla olen ollut joka päivä työpaikalla tekemässä töitä. Perjantaina aion palauttaa neljännen osajulkaisun ekan version. Toivon kovasti, ettei siitä tule kauheaa valitusta (”sä olet jo niin pitkällä, että kyllähän sun pitäis jo osata paremmin/itsenäisemmin plaaplaa…).  En nyt vaan jaksa hakata päätäni seinään enempää kun on aivan välttämätöntä. Viikonloppuna sitten jatkan taas väikkärin kirjoittamista, niin saan sitäkin vähän eteenpäin, ennenkuin tulee kommentit 3. osajulkaisusta. Se onkin ollut kohta jo 3 viikkoa arvostelussa, joten kohtapuoleen pitäisi korjausehdotuksia alkaa ropisemaan. Tai voihan se olla, että hylkäävät jutun (snyyf) tai hyväksyvät sellaisenaan (niin varmaan).

Ihan kohta alkaa seminaari ja sen jälkeen pitääkin melkein lähteä kohti jumppasalia. Menin tänään kävellen töihin, kun en jaksanut menettää hermojani loppuunkuluneiden jarrupalojen kanssa. Ehkä nekin olisi vain helpompi vaihtaa?? Onneksi kohta tulee liukasta, niin ei tarvii ajaa pyörällä.

Mainokset

5 Responses to “Päivä 18, kylläpä aika rientää!”

 1. Ammi Says:

  Entäs tämä: ”Minä teen sinulle karhunpalveluksen, jos kirjoitan tämän asian sinun puolestasi”? 😉
  Aina ei jaksa ymmärtää, että pitääkö aivan kaikki yrittää itse tehdä, jos vaikka kyse on yhdestä kappaleesta/muutamasta lauseesta, jotka on jonkun toisen erityisosaamista…

  • fantti Says:

   Joo, toi on kanssa hyvä 😉 Se on niin turhauttavaa, että ihmisen pitää mennä p*rse edellä puuhun vain siksi, kun joku toinen ei viitsi vaivautua kymmenen minuutin vertaa. No tokihan siinä piilee se viisaus, että seuraavalla kerralla sitten osaa itse enemmän, mutta järki käteen tässäkin. Olis niin monta hyvää esimerkkiä siitä, kuinka kaikki olisivat päässeet helpommalla, kun jokainen tekisi sen oman osuutensa, eikä sitä noviisia laitettaisi tekemään ihan kaikkea alusta alkaen.

 2. Ammi Says:

  Niiin samaa mieltä! Ja esimerkkejä tosiaan löytyis…

  • Ammi Says:

   Pitäis vaan muistaa tämä, jos ite on joskus siinä korkeammassa asemassa. Luulen, että sitten sitä kuitenkin on sitä mieltä, että sen noviisin pitää oppia itse 😀


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s