Home

Päivä 12 ja viikonloppufiilikset

29.10.2010

Eilen sain kommentit väikkäristäni. On kuulemma ihan tarpeeksi laaja ja teksti on suurimmaksi osaksi sujuvaa. Viitteitä täytyy lisäillä yleisesti jokapuolelle tekstiä, mutta sisältöä ei tarvitse laajentaa. Olin aivan äimänä kommenteista, sillä olin odottanut, että ohjaajallani on paljon korjausehdotuksia, ja että hän olisi odottanut lisää sisältöä. Nythän minulta puuttuu vielä viimeisen artikkelin tulos- ja diskussio-osio, koska artikkeli on vielä pahasti työn alla. Muuten väikkäri alkaa olla valmis (en voi uskoa, että olen jo näin pitkällä!!).

Eilen kävin koululla syömässä, ja jälleen oli päivä, kun mikään ruokavaihtoehto ei houkutellut. Syödäkö pyttipannua (rasvaaaaaa), kananuggetteja (rasvaaaaaa), mustajuurikeittoa (väriltään valkeaa, ja koostumukseltaan vesimäistä) vai kelmeää naudanlihakastiketta, missä naudanlihan roolia esittävät sitkeät ja jäntevät eläinperäiset roippeet. Päädyin nuggetteihin. Yh, en tykännyt. Yritin kuoria osasta leivitetyn päälliskerroksen pois, mutta sisällä oleva ”kana” ei ollut kovin houkuttelevan näköistä. Jälleen yksi masentava lounaskokemus yliopiston kahvilassa.

Illalla olisi tosiaan ollut Nanoscience päivien Conference dinner, mutta en sitten kuitenkaan mennyt sinne. Kotona mies oli laittanut täysjyväpastaa ja kanakastiketta, joka nautittiin punaviinin ja kynttilän säestyksellä (huom. kynttilää ei syöty). Punaviiniä oli maltillinen 12cl annos, juuri sopiva määrä. Löhöttyäni ruuan jälkeen hetken sohvalla, keksinkin, että ehdin vielä illan viimeiseen jumppaan. Onneksi lähdin, sillä jumpassa oli kivaa 🙂 Juuri ennen nukahtamista totesinkin miehelle, että minulla oli ollut tosi kiva päivä, ja että olin iloinen, etten mennyt örveltämään nanopäiville. Luulen, että mieskin oli iloinen.

Tänään lähdetään viikonlopuksi miehen kotipaikkakunnalle. Meillä on talvirenkaiden vaihtoa ohjelmassa, ja lauantaina on tiedossa halloween-bileet/naamiaiset. Yritän mahduttaa jotain liikuntaa viikonloppuun. Ainakin voisin yrittää käydä juoksemassa ennen bileitä, sillä välin kun mies ährää talvirenkaiden kanssa.

Paino ei ole tällä viikolla laskenut, eikä vyötärön ympärys muuttunut. Höh. Vaan enpä masennu 🙂

Mainokset

3 Responses to “Päivä 12 ja viikonloppufiilikset”

 1. Sari Says:

  Kävin lueskelemassa kuulumiset

 2. Ammi Says:

  Hieno homma väikkärin suhteen! Voi kun sais oman samaan jamaan… Annoin itelleni nyt vuoden loppuun asti aikaa saada homma jonkinlaiseen pakettiin. Ei muuta kuin hommiin. Lauantaina 😦

  • fantti Says:

   Voi että, liian paljoa ei kuitenkaan kannata yrittää tehdä liian nopeassa aikataulussa. Voi käydä hullusti. Mutta tsemppiä sinulle oikein paljon, onhan vuoden loppuun vielä pari kuukautta aikaa!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s