Home

Ruokapäiväkirja, päivä 5.

22.10.2010

Perjantai

AAMIAINEN

  • 250.00 g Maitorahka, rasvaa 0.2%, ehrmann
  • 50.00 g Mansikka
  • 2.00 rkl Vehnälese, ravintokuitua 37,5 g / 100 g
LOUNAS

  • 2.00 viipale Kirjolohifilee, kylmä-/lämminsavustettu, ka
  • 1.50 dl Katkarapu
  • 1.00 Arkisalaatti
  • 2.00 tl Salaatinkastike, sinappinen (öljy, mehu, etikka)
  • 30.00 g Patonki, ranskanleipä
VÄLIPALA

  • 4.00 kpl Mandariini, satsuma, klementiini, keskik., kuorittu
PÄIVÄLLINEN

  • 175.00 g Nieriä
  • 1.00 kpl Peruna, kuorittu, keitetty, keitinvedessä suolaa
  • 1.00 Arkisalaatti
  • 0.50 rkl Salaattikastike, Caesar, Saarioinen
  • 120.00 g Valkoviini, puolikuiva, ka
ILTAPALA

  • 1.00 kpl Jälkiuunileipä, jälkiuunipala, oululainen, fazer, ravintokuitua 15 g / 100 g
  • 2.00 tl Rasvalevite, 35%, vähäsuolainen, kevyt becel
  • 2.00 viipale Juusto, 24-27% rasvaa (edam)

Ruuat yhteensä 1300 kcal

Ei liikuntaa

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s