Home

Päivä 2 ja kauhea väsymys

19.10.2010

Tänä aamuna oli karu herätys kahdeksalta. Tuntui, etten ollut nukkunut silmällistäkään. Olin eilen ostanut uuden tyynyn, koska edellinen oli käynyt jo kovin lättänäksi. Uusi tyyny olikin sitten kovin kuohkea, eikä oikein passannut meikäläisen niskaan. Täytyy varmaan vähän vähentää täytettä tyynystä. Koko tämä päivä on mennyt siihen, että olen yrittänyt pitää itseni hereillä. Väikkäriä on naputeltu jonkin verran, mutta mikään maailman tehokkain työpäivä tästä ei tule. Koko ajan väsyttää, haukotuttaa, ja houkuttaisi mennä peiton alle koisimaan.

Kävin viemässä roskapussin puolen päivän aikoihin. Jaloissa tuntuu sunnuntain juoksu+jumppa edelleen. Kuvittelin, että eilinen megakävelylenkki olisi vähän palautellut lihaksiani, mutta toisin kävi. Tänään pitäisi sitten mennä ihan oikeaan jumppaan. Harmi että olen näin väsynyt. Ehkä kuitenkin saan jumpasta energiaa loppuillaksi.

Huonoista yöunista kielinee myös kilolla noussut paino. Jes jes, onpa tosi kannustavaa jatkoa ajatellen! Tänään minulla onkin 21 kiloa pudotettavana eilisen 20 sijasta, uujea… Joo, en ole lihonut, vaan tää on jotain mystistä turvotusta. Fiilis on tällä hetkellä tosi matalalla johtuen tästä väsymyksestä.

Illalla päivitän vielä tämän päivän lopullisen ruokapäiväkirjan ja kaloritiedot. Nyt kahvin keittoon!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s