Home

Grand challenge is ON!!!

18.10.2010

Tulin siihen päätelmään, että tänään on ihan yhtä hyvä päivä aloittaa laihduttaminen, kuin valtaväestön suosima huomenna. Muutos ei tapahdu, ellen sitä tee. Kirjoitushommani alkavat olla sillä mallilla, että kykenen ajattelemaan muutakin, kuin stressiäni. Arvatkaapa huviksenne, mikä tuli ensimmäisenä mieleen.. Joopa joo, läski. No ainahan se on mielessä, mutta kesästä lähtien olen jotenkin onnistunut puhumaan itseni olemaan välittämättä ylimääräisestä eristekerroksesta. On ollut parempaakin tekemistä, nääs.

Lyhyestä virsi kaunis. Aikaa tästä päivästä väitöspäivääni on n. 6 kuukautta ja pudotettavaa 20 kiloa. Välissä joulut, uudet vuodet, sun muut kissanristiäiset. NYT on pakko toimia ja pitää fokus maalissa. Ei pidä antaa houkutuksille periksi!

 

- 20 kg

 

Tervetuloa proteiini, kasvikset ja marjat, hyvästi sokeri ja muu paska! On jo aikakin havahtua tästä harmaasta pullamössöilystä.  Tsempatkaa mukana, sillä yksin tästä ei tule hevon peetä 😉

p.s. Tavoite on ihan hemmetin kova eikä välttämättä edes realistinen. Olen iloinen jokaisesta kadotetusta kilosta, vaikken maaliin asti pääsisikään puolessa vuodessa.

Mainokset

2 Responses to “Grand challenge is ON!!!”

  1. Outi Says:

    20 on paljon, mutta niin se on 10:kin, jos jää matkan varrelle. Hyvä päätös!

  2. fantti Says:

    Ajattelin ottaa kunnon haasteen, ettei vaan tule houkutusta lepsuilla 🙂 Olisin kyllä ihan tosi tyytyväinen jos saisin kympinkin pois!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s