Home

Remontti edessä

11.10.2010

Ollaan pohdittu vähän, että laitettaisiin kämppää kuntoon, ennen kuin muutetaan pois. Tapetit pitäisi uusia olkkarista sekä makkarista. Tapetti ei onneksi ole kovin kallista, mutta meistä ei kumpikaan ole koskaan tapetoinut itse. Olen silti valmis kokeilemaan 🙂 Ja ainahan sen ammattimiehen voi sitten pyytää paikalle, jos näyttää ettei homma omin avuin etene haluttuun suuntaan.

Käytiin lauantaina jo vähän vilkuilemassa tapetteja RTV:llä. Poistohyllystä bongasin kivanväristä tapettia, mikä sopisi makkariin hyvin (3,90 per rulla!). Ei ole ainakaan hinnan kiroissa ja tohon hintaan ei edes harmita, vaikka muutama metri menisikin harjoittelun piikkiin.

Tänään meinasin mennä pumppiin tai dancemixiin töiden jälkeen. Minulla meni vähän usko tuohon pumppiin, kun sykemittarin mukaan mulla ei kuluisi siellä edes 300 kcal tunnissa! Siis olisi muka verrattavissa kävelyyn. Taidan päättää sitten viime hetkellä, kumpaan jumppasaliin kävelen.

Tänään olen ollut taas työpaikalla, kun kävin labrassa tekemässä mittauksia. Ja samalla sitten sain lisähommia muutenkin. Yritän loppuviikon keskittyä kirjoittelemaan. Olen jotenkin tosi kyllästynyt tähän työpaikalla kökkimiseen. Nytkin vaan päivitän blogia 😀

 

 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s