Home

Ei lainkaan hyvä olo

02.09.2010

Kylläpä tämä blogi on yhtä ylä-ja alamäkeä nykyään. Eilen oli niin fantsua, tänään odotan vain sitä hetkeä, että pääsee nukkumaan ja herätessä olisi huominen.

Miten tätä oloa voisi kuvailla? No, ensinnäkin heräsin aamulla liian aikaisin ja olin töissä hieman kuuden jälkeen. Huomasin myös pian, että en ole täysin terve. Kurkussa / nielussa on eilisillasta lähtien ollut inhottava kaiherrus. Kiireellisten aamutöiden jälkeen minulla oli hieman kuumeinen olo. Kiireet jatkuivat, eikä olotilaa ollut aikaa jäädä setvimään. Nyt on taas hetki aikaa huoahtaa, mutta jostain on hiipinyt salakavalasti ärsyttävä päänsärky. Tuossa se vihloo vasemman silmän takana. Pää on muutenkin ihan pöhnäinen, väsyttää, ja lisäksi olen syönyt tänään aivan liian vähän kaloreissa, mutta ”liikaa” hiilareissa. Tän hetkinen saldo klo 14.12 on 482kcal/29g hh.

Normisti tässä olossa tekisi mieli karkkia, mutta nyt ei tee mieli yhtään. Eilen kävi myös jännä juttu, kun join light-siideriä (joo, ei mun pitäny viikolla juoda) ruuan kanssa, niin se maistui ihan kauhean makealta! Ennen se on ollut semmoista ”just hyvää”, nyt se oli ällön imelää. En sitten voinut juoda sitä ruuan kanssa, vaan join sen jälkkäriksi, mihin tarkoitukseen se passasi ihan hyvin.

Tämän päivän ruuat ovat vielä arvoitus, sillä mies on niitä paraikaa ostamassa. Taidan lähteä kohta kotiin äsken syömäni buranan voimilla. Tahdon hautautua peittoon ja olla vain. Tänään ei vaan nappaa.

Mainokset

2 Responses to “Ei lainkaan hyvä olo”

  1. maureenlaihaksi Says:

    Kuulostaa siltä että sinäkin olet saanut sen inho-flunssan, jota on nyt noin joka toisella – ainakin täällä meillä töissä. Toivottavasti elämänilo taas palaa kunnon levolla. 🙂

    • fantti Says:

      Vähän on flunssainen olo, mutta kuumetta ei ainakaan vielä ole ollut. Toivottavasti menisi viikonlopun aikana ohi, niin pääsen ensiviikolla jumppailemaan 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s