Home

Outoja tuntemuksia

01.09.2010

Nytpä tämä homma on mennyt aika hassuksi. Paino on pompsahtanut takaisin lähtölukemiin, vaikka olen syönyt kiloklubin kaloreiden sisällä. Höh. Vedenjuonti on kyllä unohtunut monena päivänä, kun on töissä ollut niin kiirusta, etten ole ehtinyt/muistanut käydä täyttämässä vesipulloani. Tänäaamuna sekin virheliike on korjattu, ja pullossa on valmiina vettä, kun lösähdän tähän tuoliini työkiireiden lomassa.

Polvi reistaa ihan tosissaan. Rappusten käveleminen alaspäin tuntuu todella inhottavalta. Tänään on ensimmäinen päiväni apurahatyöntekijänä, eikä minulla enää ole oikeutta käyttää työterveyshuoltoa, ja kotikuntanikin on joku ihan muu, kuin tämä missä asun, joten lääkäriin meno ei nyt tule kysymykseen, ennenkuin on oikeasti pakkopakko mennä. Tuo samainen polvi on kyllä aina välillä vähän semmoinen vempula, että se saattaa vihoitella pari viikkoa, ja sitten palautua ihan normaaliksi. Outoa.

Mitä ihmettä on muuten tapahtunut Nellie Delliesien kaloripitoisuudelle? Ennen ne mustat suolaiset salmiakit olivat 75kcal/100g ja eilen kun ostin muutaman pussin varasstoon, niin siinä lukikin että 180kcal/100g. Huomasin muuten, että oli tullut uusi maku, makea salmiakki. Tykkäsin!! Enpä taas tiedä, miten tuollaiset leikkikarkit sopivat atkinssiin, varmaankin aika huonosti. Ehkäpä makeisten sisältämät makeutusaineet ovat jotenkin sokerinkaltaisia, eli niitä hajotetaan samoilla reiteillä, kuin sokeria elimistössä, jolloin makeutusaineilla saattaisi olla joitain samoja vaikutuksia, kuin sokerilla? Nämä biokemialliset metaboliareitit olivat kyllä niin tappavan tylsää luettavaa opiskeluaikana,  enkä tainnut opetella niitä kovinkaan hyvin… No onneksi en pyri ketoosiin, joten evvk.

Viikonlopun taidan kuluttaa väikkärin kanssa pakertamiseen. Onneksi perjantaina on edes jotain säpinää, ettei tule liian säälittävä olo.

Mainokset

2 Responses to “Outoja tuntemuksia”

 1. xtragirl Says:

  Tervehdys Fanttiblogistillekin!
  Kivoja juttuja sulla täällä.

  Pakko kommentoida että huomasin itsekin tuon Nellidellisien kalorimuutoksen jo kesällä.
  Onneksi jossain kaupoissa on vielä jäljellä niitä vanhojakin, vähempi kalorisia pusseja.
  Niistäkin riittää pahimman makeanhimon taltuttajaksi.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s