Home

I’ve been busy…

19.08.2010

… joten ekskjyysmii vaan, kun tää comeback ei onnistunutkaan kovin hyvin.

Olen ollut tällä viikolla joka päivä koulussa. Siis olen istunut, ja seurannut kellosta minuuttien hidasta marssia. Olen kuunnellut aivan käsittämättömiä luentoja kvanttifysiikan saralta ja pitänyt esitelmän heterogeeniselle kuulijakunnalle, joka on raahautunut Jyväskylään ympäri eurooppaa.

No, siis oikeasti olen istunut luentosalin viimeisessä nurkassa pistorasian vieressä, ja olen piiloutunut läppärini kannen taakse luentojen ajaksi, ja olen keskittynyt hakemaan väitöskirjaani varten lähteitä. Siinä meni ma-ke. Tänään olen valmistautunut huomisaamun palaveria varten, ja olen yrittänyt muistella missä vaiheessa eräässä projektissa ollaan menossa ja mitä pitää vielä tehdä. Mitä reagensseja meiltä löytyy, ja mitä pitää tilata. Pariin otteeseen olisi tehnyt mieli pistää korvatulpat päähän, ettei luennoitsijan saksa-aksentilla puhuttu fysiikka-jargon häiritsisi aivan niin paljoa. Mutta sehän olisi epäkohteliasta.

Tänään menen jälleen combattiin, jee! Viime viikolla hikoilin ihan kauhean määrän kiloja pois (jotka tulivat kyllä takaisin, nou hätä!) ja tänään toivon pystyväni samaan. Täytyy varautua täydellä juomapullolla ja imukykyisellä hikipyyhkeellä 🙂 Liikunta onkin maistunut loman jälkeen ihan hyvältä:

Vaikka näyttää hurjalta, niin ei ole ylikunnosta vaaraa. Joukossa on niinkin rasittavia urheilumuotoja, kuin fresbee-golf, hyvinvointijumppa (jonka merkkasin bodybalancena, kun en muutakaan keksinyt) sekä muutamia leppoisia kävelylenkkejä. Mutta on tätä ruhoa liikuteltu ihan kunnollakin, esim. juoksemalla, combatissa sekä vähemmän leppoisilla kävelylenkeillä. Viime sunnuntaina kiersin kympin lenkin Laajavuoressa. Kokonaisaikaan kuuluvat myös matkat kotoa laajavuoreen ja takaisin, jotka tein polkupyörällä. Kympin kiertämiseen meni ehkä se 2 tuntia, mikä on oikein hyvä aika ottaen huomioon, etten kävellyt asfaltoitua alamäkeä, vaan kivikkoista, paikoin jopa vaikeakulkuista polkua. Helpoissa paikoissa tuli kyllä juostua, mikä varmasti näkyy myös tuossa ajassa.

Yritän ihan oikeasti nyt palata tänne blogiin, sillä intoa blogaamiseen on. Aikaa vain ei tahdo löytyä. Haluaisin panostaa postauksien tekemiseen kunnolla ja kamerassakin on moniin juttuihin kuvia, mutta kun en jaksa siirtää niitä koneelle… plaah…

Tavoitteeni on palata tähän blogiin uuden postauksen kera vielä monta kertaa tämän kuun aikana. Let’s see… 😉

Mainokset

2 Responses to “I’ve been busy…”

  1. Outi Says:

    Joskus kauhean kauan sitten tuli kokeiltua frisbee golfia. Se on hauskaa, mutta yllättävän haastavaa. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s