Home

Loppukesä liikuttaa

13.08.2010

Helteinen heinäkuu oli ja meni, eikä minun tullut liikuttua, kuin ehkä kaksi kertaa viikossa. Täytynee lohduttautua sillä, että on sekin tyhjää parempi. Heinäkuussa oli kyllä kaikenlaista muuta mukavaa puuhaa ja arkiaktiivisuuteni oli paljon korkeampaa, kuin täällä kotona.

Mitä kaikkea kesän aikana tulikaan lopulta tehtyä?

 • Järjestettiin isän 60-v juhlat
 • Vietin 10 päivää putkeen kesämökillä (ah!)
 • Olin viikon töissä
 • Olin 9 päivää reissussa Kanadassa
 • Vietin 5 päivää putkeen kesämökillä
 • Juhlittiin kaverin valmistujaisia viikonlopun verran toisella mökillä

Elokuun alussa palasin töihin, mutta olen ollut vissiin kolmena päivänä oikeasti työpaikalla. Olen kirjoittanut nyt väikkäriäni, kun muissa töissä tuli pienoinen tauko. Minulla on nyt tämä tuleva viikonloppu aikaa kirjoittaa niin paljon kuin vain kykenen, sitten ensiviikolla alkavat muut hulinat, enkä tiedä milloin seuraavan kerran pystyn syventymään kirjoitushommiin.

Viikonlopulle on luvattu aika miellyttävää säätä ja ajattelinkin kirjoitushommien lomassa käydä kiertämässä luontopolun. Jotenkin se metsässä liikkuminen on ihan erilaista, kuin asfaltilla tallustelu. Tällä viikolla olen palannut Heiaheiaan sekä Kiloklubiin. Olen myös kaivanut sykemittarin takaisin käyttöön. Eilisessä combatissa olikin jännää seurata sykkeitä. Alkulämpän jälkeen jo 150 lasissa, ja sitten vasta alettiin nostaa sykettä 😉 Tunnin keskisyke olikin 148 ja kaloreita paloi reilu 600 mittarin mukaan. Oli kyllä ihan mahtavaa olla jälleen jumpalla. Hiki virtasi hulluna ja laskinkin, että painoa oli hävinnyt pari kiloa tunnin aikana, vaikka olin samalla hörppinyt reilun puoli litraa vettä. Yritin sitten loppuillan aikana juoda pari ylimääräistä vesilasillista.

Yritän nyt elokuussa palata siihen normaaliin 5krt/vko liikuntarytmiin. Ainakin 2-3 kertaa pitää olla ihan oikeaa hikiliikuntaa (juoksu, jumppa), loput saavat sitten olla kävelylenkkejä tai mitä vain rennompaa liikuntaa. Ravinnon suhteen en tee mitään radikaalia, seuraan nyt vaa’alla, miten pelkkä liikunnan lisäys vaikuttaa.

On muuten ihan oikeasti kivaa palata takaisin!

Mainokset

2 Responses to “Loppukesä liikuttaa”

 1. Outi Says:

  Kiva kuulla taas sinun kuulumisiasi. 🙂

  • fantti Says:

   Kesällä tuli oltua niin vähän internetin äärellä, ettei oikein ollut tilaisuutta päivittää blogia. Ja ihan hyvää kyllä teki muutenkin pitää vähän taukoa tietokoneista, sillä niiden kanssa tulee pelattua töissä aina niin paljon. Toivottavasti nyt syksyn mittaan tulee aktivoiduttua tämän blogin suhteen 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s