Home

Rentoilua ostarilla

23.07.2010

Noniin, konferenssi oli ja meni. Todella hyvä kokous, mistä sain paljon motivaatiota jatkaa tutkijana. Esitelmäkin meni ilmeisesti ihan hyvin.

Eilen torstaina käytiin Pohjois-Amerikan isoimmalla ostarilla, West Edmonton Mall:ssa. Shoppailtiin siellä 10 tuntia ja viimeisestä liikkeestä meidät heitettiin puoliväkisin pois, kun kauppa oli menossa kiinni. Täällä kytkykauppa on hyvin yleistä, ja monet tuotteista myydään 2 kpl 20$ tyyppisillä tarjouksilla. Se on aika raivostuttavaa, sillä et välttämättä haluaisi kuin yhden paidan, mutta sitten on väkisin keksittävä vielä toinenkin paita, sillä joudut kuitenkin maksamaan 20$ vaikka ostaisit vain yhden.

Rahaa kyllä meni tuolla reissulla enemmän kuin olin ajatellut, mutta tein kyllä niin hyvän löydön, etten saa surra rahanmenoa. Ostin itselleni nahkatakin, joka istui minulle aivan käsittämättömän hyvin! Takki on uskomattoman pehmeää nahkaa. Mietin kauan vaaleanpunaisen ja mustan välillä, ja olisin oikeastaan halunnut sen vaaleanpunaisen, mutta sitten jokin järjen ääni muistutti, etten ehkä enää muutaman vuoden päästä pidä pinkistä väristä. Ja se mustakin näytti tosi hienolta 🙂 Takki maksoi 100 C$ eli n. 77e. Lisäksi ostin paljon tavallisia arkivaatteita, joita aina tarvitsee. Täällä on niin paljon erilaisia vaatteita! Ihanaa!

Candy apples, anyone?

Tänään lähdemme road tripille kohti Kalliovuoria. Saa nähdä, miten kaksi suomineitoa pärjää tuolla liikenteen seassa? Kaikki vakuutukset pitää ainakin ottaa, ja minä haluan myös navigaattorin vuokralle. Itse auton vuokra oli yllättävän halpa. Toivottavasti tänään on hyvä sää vuorilla, eilen oli ukkosmyrskyjä…

Mainokset

One Response to “Rentoilua ostarilla”

  1. Outi Says:

    Mieletön ostoskeskus, kuin oma maailmansa. 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s