Home

Mökkiterveiset ja matkapanikointia

16.07.2010

Työskentely on käynyt yllättävän hyvin mökiltä käsin. Keskiviikon kirjoitin omasta päästäni ja torstain hain kirjallisuuslähteitä netistä. Kätevää 🙂 Miehen puhelimen avulla voisi blogiakin päivittää, ja yllättäen kesämökki ei tunnu olevan yhtään kaukana sivistyksestä.

Mökkiranta isän 60-vuotispäivien aamuna

Eron hetki miehestä oli haikea tänäaamuna. Mies jäi vielä mökille ja vilkutti minulle terassilta, kun lähdin autolla pihasta. Näemme seuraavan kerran reilun viikon päästä.. Parran sängen pistely poskellani tuntui tänäaamuna erityisen hyvältä, vaikka yleensä en siitä suuremmin pidä.

Lokinpoikanen

Nyt olen siis Jyväskylässä. Mökki on sen verran lähellä, että sieltä voi reilussa tunnissa hurauttaa työpaikalle autolla. Tämän päivän ohjelmistossa on matkalaukkujen pakkaaminen ja esitelmän viimeisteleminen. Vielä ei matka saati puhe jännitä, mutta varmasti minulla tulee olemaan nukahtamisvaikeuksia tänäiltana. Bussi lentokentälle lähtee klo 6.00 la-aamuna. Juna olisi nopeampi, mutta en kyllä luota VR:ään tipan vertaa. Mieluummin matkustan vaikka pari tuntia ylimääräistä ja olen ajoissa perillä, kuin otan myöhästymisriskin.

Heitin onkimani kalan lokille. Nekin näemmä ovat puolisukeltajia 🙂

Ajattelin pakata matkalaukkuun lenkkarit ja juoksuvaatteet, just in case. Katselin kartasta, että majapaikka sijaitsee aika lähellä joenrantaa, missä internetin mukaan on kattavasti kevyen liikenteen väylää. Jos muutamana aamuna/iltana ehtisi lenkille, niin hyvä olisi. Ohjelma kylläkin alkaa joka päivä puoli yhdeksältä ja kestää aika myöhään. Kaikkiin sosiaalisiin kotkotuksiin ei kuitenkaan ole pakko osallistua, mutta viimeisen illan illalliselle olen kyllä menossa. Ja mitähän meinasin sinnekin pukea?

Jonkin päivän asuviritys

Tai luultavasti jotain ihan muuta. Lämpötila liikkuu 20-25 asteen tuntumassa, mutta jotain pitkälahkeista ja -hihaista on kyllä pakattava mukaan. Ja mulla ei ole edes sandaaleita, paitsi yhdet muoviset ”sporttisandaalit”.. No jospa sieltä löytyisi jotkut kivat sandaalit? Torstai ja perjantai on vapaata aikaa, joka luultavasti käytetään shoppailuun ja yleiseen ihmettelyyn.

Mainokset

2 Responses to “Mökkiterveiset ja matkapanikointia”

  1. daami Says:

    Olet nyt jo ilmeisesti lähtenyt matkaan mutta turvallista matkaa kuitenkin! Vietä hauskaa aikaa ja elämyksellistä reissua! Kanadaan, oi miten ihanaa =D

  2. fantti Says:

    Jep, täällä ollaan reissunpäällä. Ainakin menomatka meni oikein mukavasti ja turvallisesti. Tässä on nyt tätä konferenssia muutama päivä, mutta sen jälkeen on pari päivää ihan vapaata aikaa tutkiskella mitä kaupungilla on tarjottavana 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s