Home

Kesäshoppailua

13.07.2010

Olen ollut tällä viikolla taas itsekseni kotona, joten hyvää aikaa shoppailulle on ollut. Sunnuntaina kävin jo ostamassa shortsit ja mustat caprilegginsit mutta tarvitsin edelleen lisää hellevaatteita sekä jotain vaatetusta konferenssimatkalle. Kävin töiden jälkeen kaupungilla ja ensiksi suuntasin kirjakauppaan. Olin käynyt ensin kirjastossa, mutta koska koko paikka oli remontissa, en jaksanut ruveta koluamaan sekalaisia hyllyvälejä. Sen sijaan kävin ostamassa Suomalaisesta pari vitosen jännäriä matkalukemiseksi. Hennesiltä ostin pari paitaa ja nipun sukkia, GT:stä mekon ja paidan. Nyt pitäisi olla tarpeeksi vaatetta reissuun.

Saatan lähteä taas pariksi päiväksi mökille, tällä kertaa tietokoneen kanssa. Täällä kaupungissa on niin tukahduttavaa, etten saa juuri mitään tehtyä. Olisi ihan eri asia kirjoitella luonnonhelmassa ja välillä pulahtaa veteen viilentymään. Ainut kinkkinen asia tässä on, että tarvitsen nettiä. Miehellä on kännykässään netti ja ilmeisesti siihen pystyy jotenkin kytkemään tietokoneen, mutta emme ole vielä päässeet testaamaan, onnistuuko se oikeasti.

Eilen illalla olin jo lähes käymässä nukkumaan, mutta jostain keksin lähteä vielä puoli kymmeneltä pyöräilemään. Silloinkin oli vielä tosi kuuma, mutta pyöräillessä ilma tuntui viileämmältä. Poljin kotoa Laajavuoreen ja siellä kiersin Vuorenlenkin, 5km. Takaisin tulin jotain metsäpolkua, joka huipentui aivan järkyttävän mahdottomaan ylämäkeen! Sitkeästi poljin kaikista pienimmällä vaihteella ja pääsin kuin pääsinkin mäen päälle. Mäki oli niin jyrkkä, että etupyörä alkoi paikoin irtoamaan maasta. Olen muistaakseni ennenkin polkenut samaa reittiä, mutta en tosiaan muistanut että mäki oli noin korkea! Ehkä en polkenut sitä viime kerralla loppuun saakka, sillä nyt päädyin eri paikkaan polulta poistuttuani, kuin viimeksi.

Matka oli vain reilu 12km mutta n. puolet matkasta tuli ajettua paikoin jopa haastavissa maastoissa. Eräässä alamäessä pelkäsin jo ruuvien ja muttereiden lentelevän pyörästäni, sillä vauhtia oli julmetusti, eikä kaikkia kiviä pystynyt mitenkään väistämään. Ja tuo vitosen lenkki oli paikoin aika pehmeää purua, missä ei päässyt kovinkaan lujaa vauhtia. Lenkin jälkeen ei nukuttanut ja nukahdin vasta puoli kahdeltatoista. Aamulla heräsin tukalaan kuumuuteen puoli kahdeksalta. Pääsisinpä pian pois täältä kaupungista!

Mainokset

One Response to “Kesäshoppailua”

  1. Outi Says:

    On tämä helle kyllä melkoista. Pakottaa liikkumaan tosi myöhään.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s