Home

Pyykkihelvetti

22.06.2010

Hemmetti, onko oikeasti mitään raivostuttavampaa kotityötä, kuin pyykkääminen??!!! Ensin kertyy himalajan veroinen vuori likaisia vaatteita, kun pyykkäystä yrittää vältellä viimeiseen asti. Edelliset pyykit roikkuvat edelleen kiikkerällä halpa-hallin pyykkitelineellä, joka on pysyvä osa olohuoneen kulturellia sisustusta. Kun viimein puhtaat vaatteet loppuvat, on pakko potkaista pyykkikone soimaan. Ne muutamat kuivat pyykit edelliskoneellisesta on pakko viikata pois, jotta pääsee menettämään hermonsa uusien pyykkien ripustukseen! Pyykit ovat nihkeitä, kylmiä ja sen seitsemällä solmulla, rintskat ovat hakasistaan kiinni pesupussissa. Isot vaatteet saa helposti ja melko nopeasti ripustettua, mutta jäljellä ovat ne viheliäisimmät: sukat ja alushousut. Kenellä muka on tarpeeksi pyykkipoikia ripustamaan jok’ikinen sukka erikseen? Kun pyykkipojat loppuvat, jäljellä on vielä n+1 kappaletta irtotavaraa. Loput asetellaan varovasti sivulle avautuviin lisäsiipiin, jolloin olohuoneen vapaana oleva neliömäärä puolittuu. Vasen siipi estää näköyhteyden televisioon, oikea tukkii olohuoneen ja eteisen välisen käytävän. Ennen pitkää siivekkeet on pakko taittaa takaisin, jolloin kaikki ne hartaudella sommitellut sukat ja kalsarit sinkoilevat ympäri kämppää. V*ttu, antaa olla, kai ne kuivuvat lattiallakin yhtä hyvin. Seuraavan viikon etsin pyykkihärdellistäni saman parin sukkia. Toinen löytyy pyykkitelineen päältä, toinen lymyää vitriinin alla pieneksi kikkaraksi kuivuneena ja yltä päältä pölyssä. Vihaan epäjärjestäytynyttä pyykkihelvettiäni, mutten kykene tekemään asialle mitään. Hemmetti.

Mainokset

2 Responses to “Pyykkihelvetti”

  1. Sontsis Says:

    OMG, kirjoitit juuri mun pyykkipäiväni. Sillä erotuksella, että opiskelijaluukustani pyykkiteline vie noin puolet. sitä pitä siirtää, sitä mukaa kuin haluaa katsoa telkkaria tai mennä nukkumaan.

    Nyt taas vaanii hartiankorkuinen pyykkivuori, huomenna lähtö lomalle… mä en voi käsittää, miten olen joka kesä tilanteessa, jossa joudun sullomaan pyykkiä lomakassit täyteen ja pestä siellä minne sitten ollaankin menossa. Yläkerralle kiitos, tällä kertaa ei olla anopille menossa…


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s